Valentijn winactie #4: 5 x Lovechock

My Food Blog
Valentijn winactie #4: 5 x Lovechock
Lovechock winnen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE WINACTIES? LIKE MYFOODBLOG OP FACEBOOK

Jaaaa, we zijn nog niet klaar hoor. Ook vandaag kun je weer iets leuks winnen: mijn favoriete RAW chocolate, namelijk van Lovechock. Ik mag maar liefst 5 repen in één keer weggeven. Chocolade en liefde zijn natuurlijk sowieso onlosmakelijk aan elkaar verbonden, maar deze Lovechock staat nog extra in het teken van de liefde. In elk van de repen zit namelijk een Loveletter: een grappig maar vooral hartverwarmend briefje. In de Loveletter staan verschillende liefdevolle boodschappen die je kunt aankruisen en aanvullen. Een eenvoudige maar o zo lekkere manier om je zus, buurman, kersverse verkering, collega, trouwe geliefde en al die anderen die het leven verrijken te laten weten hoe belangrijk hij of zij voor je is. Lovechock hoopt met het initiatief mensen aan te zetten om gevoelens van genegenheid wat vaker te delen. Spread the love!

Wil jij iemand heel blij maken met heerlijke Raw chocolate én een leuke Loveletter? Laat dat dan in een reactie hieronder weten! De winnaar wint 5 repen!

Je kunt meedoen tot 6 februari. De winnaar krijgt op tijd voor Valentijnsdag de repen thuisgestuurd.

Ps. Er komen nóg meer winacties aan! Altijd op de hoogte blijven? Like dan Myfoodblog op Facebook.
Of, schrijf je in voor de Foodie Updates, rechtsbovenin!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

114 reacties op “Valentijn winactie #4: 5 x Lovechock

  • Lies

    Mijn vriend en ik zijn beide dol op chocolade en we hebben nu al verschillende vrienden gehoord over ‘raw chocolade’ en zijn daar nu wel heel benieuwd naar inmiddels!

    Beantwoorden
  • Jiri

    Deze zou ik graag aan mijn vriend willen geven. Hij houdt van chocolade. Ik denk overigens niet dat hij de kans krijgt rustig te genieten zodra ons dochtertje de chocolade in haar vizier krijgt. En ach… samen delen is samen genieten en zo schuif ik ook aan!

    Beantwoorden
  • Bianca

    Met mijn allergie voor suiker is suikervrije chocolade een must. Deze chocolade is suikervrij en nog super lekker ook dus zou ik graag winnen om mijzelf te verwennen!

    Beantwoorden
  • msm zuko

    voor mijn vriendin omdat er problemen zijn in haar huwelijk.hopelijk is het een opstapje naar betere tijden

    Beantwoorden
  • Emily van Kampent

    Mijn vader is echt verzot op pure chocolade en ik weet zeker dat hij ook helemaal fan zou zijn van Lovechock! Hij doet altijd zo veel voor me dat ik hem met Valentijnsdag wel eens extra zou willen verwennen met deze heerlijke chocolade. Dat heeft hij zeker verdiend!

    Beantwoorden
  • Mar

    Ik ben gek op chocolade en super nieuwsgierig naar raw chocolate. Dus ik verras vooral mezelf en dan kan mijn mams lekker meegenieten en een lettertje lezen.

    Beantwoorden
  • wendy

    Ik zou heel graag mijn lieve vriend verwennen met deze chocola, omdat hij in goede, maar ook de slechte tijden altijd voor me klaar staat, zeker in deze periode! Dat verdient een lekker chocolaatje :)

    Beantwoorden
  • Sherida

    Mijn vriend, omdat hij heel veel doet nu.
    We hebben een zoontje van 13 maanden en dochtertje van bijna 2 maanden. Ik heb 2 weken terug door een val met de fiets, mijn knie gebroken en mag nu 3 maanden
    mijn been niet belasten, dus alles komt nu op hem neer en dat is best moeilijk met 2 jonge kids en dan moet hij mij ook nog verzorgen. Daar ben ik hem heel dankbaar voor.

    Beantwoorden
  • Marcha

    Wat super leuk! Daar ga ik mijn schatje heeel blij mee maken. En misschien mag ik zelf ook wel een stukje ;)

    Beantwoorden
  • Tanneke

    Mijn man wil ik hiermee verrassen. Maar dan vullen we wel allebei een paar loveletters in hoor.Wel zo leuk. En dan samen genieten.

    Beantwoorden
  • Youssra

    Voor mijn moeder en mijn tweelingzus omdat ze mij altijd steunen en zij houden heel veel van chocola net zoals ik

    Beantwoorden
  • Lucie

    Ruwe bolster, blanke pit, dat is mijn Valentijn! Hij is gek op mij én op RAW chocolate, dus ik doe heel graag mee en wie weet valt er voor mij dan ook nog wat te knabbelen…

    Beantwoorden
  • Judith

    Jouw reactie…Voor mijn man omdat hij ontzettend veel gedaan heeft toen ik ziek was, en ik bij hem altijd een luisterend oor vond.

    Beantwoorden
  • Wouter

    Ik zou alle repen aan iemand anders geven zodat verschillende mensen ervan kunnen genieten, 1 aan mijn broer, 1 aan mijn zusje 1 aan mijn moeder 1 voor mezelf en 1 voor mijn vriendinnetje <3

    Beantwoorden
  • Sha

    Zelf mag ik het niet eten vanwege een lactose allergie,Maar mijn vriend wel en die is verslaafd aan chocolade.
    Zou een leuk cadeautje zijn voor op valentijnsdag.

    Groetjes
    Sha

    Beantwoorden
  • Mandy

    Ik zou het aan mijn vriend geven, want hij eet altijd mijn voorraad ‘gezonde’ snacks op. Maar ik kan niet beloven dat ik nu niets van hem pak….

    Beantwoorden
  • Melanie K.

    Leuk om naar mijn vriendinnen op te sturen met Valentijnsdag, dit zullen ze nooit verwachten. En chocolade is altijd goed..toch? ;)

    Beantwoorden
  • karin

    Ik wil heel graag mijn vriend hiermee blij maken! die is gek op chocolade! die is nog verslaafder dan ik, tijdens me maandelijkse periode ;)

    Beantwoorden
  • Marian

    En ik wil graag mezelf hiermee blij maken! Zo lang geen chocolade gehad, dus het mag wel weer eens een keer. En vooruit ik ook wat overlaten voor mijn vriend. Het water loopt me al in de mond bij de gedachte aan die eerste hap…

    Beantwoorden
  • Berdien

    Ooooohhh ik doe mee;-)
    1x in de 2 weken kom ik met vriendinnen bij elkaar voor een kookavondje. Het is dan vaste prik dat ik het toetje mee neem. En dit zou uiteraard een top toetje zijn!!
    Liefs

    Beantwoorden
  • will

    Heb het een keer geproefd en het is heerlijk
    Mijn man en ik zijn allebei dol op chocola.
    Wij zijn in mei 47 jaar getrouwd en hopen deze raw chocolate samen te kunnen gaan delen.

    Beantwoorden
  • Pauline

    Met zo’n lekkere chocolade zou ik mijn kinderen willen verrassen. Dit om te vieren dat ik eindelijk weer een baan heb!

    Beantwoorden
  • Johanna

    M’n man heeft wel wat lekkers verdiend nadat hij de laatste weken zichzelf steeds moest redden, omdat ik ontzettend beroerd werd boven de pannen ivm zwangerschap.

    Beantwoorden
  • Annemieke

    Nummer 1: voor mijn vriend, omdat ‘ie de allerallerallerliefste is en ik dat hem niet vaak genoeg kan zeggen!
    Nummer 2: voor mijn moeder, omdat ze helemaal into organic food is en dat vaak niet samengaat met snoepen, nu wel mam!
    Nummer 3: voor mijn beste vriendinnetje, om voor even een glimlach op haar gezicht te krijgen nu ze in een dipje zit (chocolade zorgt voor het vrijkomen van endorfines, dus dat moet helemaal lukken)
    Nummer 4: voor mijn broer, omdat ik eigenlijk nooit gezegd heb dat ik van hem hou (we zijn niet zo goed in emoties, maar ‘zeg het met chocolade’ lijkt me een leuke variant op ‘zeg het met bloemen’)
    Nummer 5: …die hou ik lekker zelf!

    Beantwoorden
  • eh van horck

    Niets zo lekker dan goede chocolade! Doe graag mee voor mijn schoonvader en mezelf want we zijn beiden echt vreselijk verslaafd aan chocolade.

    Beantwoorden
  • marian

    Hoi , leuke winactie doe ook graag mee ! En ik doe graag mee voor mijn dochtertje .. Die zal wel erg blij zijn met deze heerlijk chocolade !!

    Beantwoorden
  • nienke

    Yay, ik zou ze graag willen weggeven aan de 4 dierbaarste personen in mijn leven (+ eentje voor mezelf).

    Beantwoorden
  • Myrthe

    Wat een leuke actie! Ik zou graag mijn vriend willen verrassen met deze chocola. Die houdt heel erg van donkere chocola. En als ik dan toch vijf repen win, dan geef ik er ook eentje aan mijn beide ouders en aan mijn beste vriendin, die ook chocoholics zijn, en natuurlijk hou ik zelf ook nog een reep!

    Beantwoorden
  • natasja emmen

    WHOW super leuke aktie, ik maak dolgraag kans. Super om hier iemand met valentijnsdag blij mee te maken, lekker en verantwoord, een heerlijk kado

    Beantwoorden
  • Mandy

    Ik zou dolgraag mijn man willen verassen met Valentijn, chocolade is hier niet aan te slepen, en deze maand zijn we 12,5 jaar getrouwd dus dubbel feest

    Beantwoorden
  • marleen

    leuke actie! 5 repen om te delen met mensen waar ik van hou. heel veel mensen gun ik ze maar ik ga voor
    mijn man; de kanjer die me ruimte geeft om te ontwikkelen en mezelf te zijn
    mijn 3 meiden; ze zijn stoer en groeien met veel liefde veel te snel op!
    mijn moeder; zo veel rust en vertrouwen in mij. en ondanks dat ik de 30 gepasseerd ben ben ik og steeds haar kleine meisje
    mijn zussen; samen staan we sterk!

    Beantwoorden
  • Jolanda

    Hmmm, eentje voor mezelf, eentje om uit te delen op mijn werk, eentje voor mijn huisgenootjes… en de rest bewaren :)

    Beantwoorden
  • marieke

    5 repen? Nou eentje voor mijn dochter, eentje voor mijn zus, eentje voor mijn stiefmoeder, eentje voor mijn schoonzus en stiekem misschien ook eentje voor mezelf

    Beantwoorden
  • Romy

    Ik heb door mijn eetstoornis jarenlang geen chocola gegeten. Nu ik aan de beterende hand ben, zou ik mezelf graag verwennen met een stukje Lovechock.

    Beantwoorden
  • Marina

    Ja mijn lieve mamma. Omdat ze altijd voor me klaar staat en Valentijnsdag is voor iedereen die je lief hebt!

    Beantwoorden
  • Ilsiee prins

    Oehhh jammie jammie, wel al over gehoord maar zelf nog nooit geproefd… Stiekem hou ik er 1 voor mezelf, en met de andere repen maak ik de rest van mijn gezinnetje blij… 1 voor paps, 1 voor mams en heb nog 2 zussen die ook dol zijn op chocolade! :)
    Groetjes ilsiee

    Beantwoorden
  • rooo

    als ik 5 repen mag winnen, geef ik een reep aan mijn man, omdat hij zo chocoladefreak en om mijn liefde te tonen, dan 2 repen voor mijn ouders, voor beide 1 om hun te laten zien dat ze me dierbaar zijn, dan nog een reep aan mijn oma, zodat ze lekker kan genieten en de laatste reep die ik dan over hou…mag ik daar zelf een beetje van snoepen?..;-)

    Beantwoorden
  • Adriana Vissering

    Ik zou heeel graag ons nieuwe gezin verrassen met deze vijf repen!!! 1 voor mijn man, de liefste in de hele wereld!! (geloof me!!!) én 1 voor ieder van onze vier pleegkinderen! Ze wonen sinds sept bij ons en hebben het echt heel zwaar gehad! Ik zou ze allevijf graag verrassen én verwennen!!! <3

    Beantwoorden
  • Cobi

    Voor mijn vriendinnetje die een rot periode door maakt. WIj vrouwen weten dan dat chocolade helpt…. En om haar te laten weten dat er mensen om haar heen staan

    Beantwoorden
  • Anita te Gussinklo

    Mmm, (h) eerlijke chocolade.
    Die zou ik graag op Valentijnsdag met mijn mannetje willen delen.

    Beantwoorden
  • Anita H.

    Eigenlijk wil ik vooral mijzelf blij maken met deze chocolade. Die is zoooo goddelijk. Helaas met te hoog prijskaartje voor mijn budget. Mocht ik winnen, dan wil ik er eentje afstaan. Aan iemand die goede pure chocolade echt weet te waarderen. Zij heeft nog geen kennis gemaakt met dit merk. En dat is een goede vriendin van mij.

    Beantwoorden
  • Esther Stap

    Mijn dochtertje van 10 wil ik er graag blij mee maken. Ze heeft lactoseintolerantie en mag niet alle soorten chocola hebben. Love chock is wel lactosevrij, dus daar zal ze heel blij mee zijn!

    Beantwoorden
  • Purdey

    Heb de Lovechock repen al regelmatig voorbij zien komen op diverse blogs, maar nog steedsniet geprobeerd. Misschien dat daar nu verandering in komt. Ben er zo benieuwd naar! Leuk initiatief van Lovechock die Loveletter erbij! Ik zou hem aan mn vriend geven & dan heel hard hopen dat hij de chocolade met mij wil delen haha. Misschien als subtiele hint aan de Loveletter toevoegen: liefde is… samen deze reep delen. :)

    Beantwoorden
  • Marije

    Nieuw merk en nieuwe soort choc. voor mij, prachtige doosjes! Natúúrlijk ding ik graag mee, ik zou de repen onmiddelijk delen met mijn schat van een oppaskind (4,5 jaar).

    Beantwoorden
  • Marjanne

    Als opkikkertje voor mijn vriend, nu zijn behandeling bij de Daniël de Hoedkliniek niet ècht voorspoedig verloopt

    Beantwoorden
  • barbara

    ik zou die aan mijn papa geven

    hij moet dit jaar voor het eerst valentijn door brengen zonder mijn mama die 65 jaar lang zijn valentijntje was

    Beantwoorden
  • Tirza

    M’n vriend is een enorme chocoladeliefhebber, of beter gezegd: chocoladevreter haha. Hier zou ik ‘m dus zeker blij mee maken en ik weet zeker dat ie zo lief zal zijn ze met mij te delen :) Al is ie ook wel zo dat het laatste stukje zonder twijfel in zijn mond eindigt. Ach ja, bespaart ‘m ook weer het gezeur van mij de volgende dag dat ik de vorige avond echt te veel heb gesnoept en ik ‘moet’ sporten maar geen zin heb omdat het niet zo’n mooi weer is of whatever excuus ik verzin.. We zullen dus maar denken dat ie het ook doet om mij de volgende dag beter te laten voelen haha ;)

    Beantwoorden
  • Annelaure

    Het is dan nog wel geen Moederdag, maar toch zou ik mijn moeder willen verrassen met Valentijn. Ze is al een flinke tijd gescheiden maar heeft het nog steeds moeilijk met alleen zijn. Te weten dat haar kinderen zielsveel van haar houden, zou haar heel blij maken! En dan is ze ook nog eens dol op chocolade…

    Beantwoorden
  • Elles

    Al die lieve mensen willen chocolade weggeven.. Ik niet! Ik wil deze heerlijke chocolade helemaal voor mezelf! Jammie…

    Beantwoorden
  • Claire

    Mijn lieve vriend is een grotere chocolade addict dan menig vrouw op deze wereld. Die lieverd verdient het!

    Beantwoorden
  • rene

    Ik doe mee voor mijn vriendin. Die maakt zich helemaal druk om de oprakende cacao voorraad in de wereld. Ik hoop dat ik dit voorraadje voor haar win.

    Beantwoorden
  • Jamie

    Mijn ouders wil ik ermee verrassen! Zij houden erg van chocolade en ze staan altijd voor mij klaar. Ik gun hun dit enorm

    Beantwoorden
  • CJM DE KOK

    Ik wil mijn eigen chocaholic mannetje hiermee verrassen, we doen nooit aan dure cadeau’s maar dit is super leuk om te geven om te laten weten hoe gek ik op hem ben!

    Beantwoorden
  • Jo's Daughter

    Ik wil mijn vriend graag overladen. Met deze heerlijke chocolade! Echt een super leuk pakket, zorgt voor genieten en veel pret :D

    Beantwoorden
  • brenda

    Ik denk dat ik verliefd ben….. Nee ik hou er van….. Zal ik delen of houd ik het voor mezelf. Dilemma….. Chocolade

    Beantwoorden
  • Marloes

    Heel graag wil ik kans maken op het de chocoladerepen. Als ik win dan geef ik ze aan mijn vriend. Hij is gek op chocolade. Meestal doe ik de boodschappen en omdat ik niet tegen chocolade kan haal ik het eigenlijk nooit in huis. Als ik erover nadenk mag ik dat best wat vaker doen omdat mijn vriend het zo lekker vindt.

    Ik hoop dat ik win en mijn vriend er blij mee mag maken!

    Beantwoorden
  • Bets

    Wat een heerlijke verwenactie heb je nu voor ons, Met deze lekkere chocolade zou ik meerdere mensen blij mee willen maken. Mijn man die erg belangrijk en lief heb en voor mijn kinderen die alles voor me zijn. En chocolade en liefde hoort toch samen en wordt je toch alleen maar vrolijker van.

    Beantwoorden
  • Jansie

    De chocolade zou ik heel graag delen met alle mensen van wie ik onwijs veel houd, maar die ik jammer genoeg ook nogal eens chockeer.. en tóch zijn ze er áltijd voor me.. Dat zijn sowieso mijn ouders en een goede vriendin. Zonder hen had ik best vaak geen kant op geweten.. Het zijn schatten!

    Beantwoorden
  • Femke

    Ik wil graag mijn moeder blijmaken hiermee. Vorig jaar in februari heeft zij de diagnose longkanker gekregen. Na een heftige periode met veel tranen maar ook glimlachen, na veel tegenslagen maar ook mooie momenten, en vooral na veel ziekenhuizen is zij in juni schoon verklaard, tenminste alles was weg. Het leek allemaal goed te gaan en we maakte het beste ervan, iedereen begon hun leven weer op te pakken. Tot ze 2 weken geleden te horen kreeg dat het terug is gekomen.. En 1 week geleden, te horen kreeg dat het niet meer te genezen valt. Ik wil mijn mama zoveel mogelijk verwennen en lief geven zolang dat nog kan.. daarom hoop ik dat ik win!

    Beantwoorden
  • Nadia Buist

    Mijn vriend moet eigenlijk afvallen maar is ook dol op chocolade! Af en toe mag je hem wel verwennen toch? Ik wijs hem er elke keer niet mag en dan zou het toch leuk zijn dat hij namens jullie van mij raw chocolade repen zou krijgen!!!

    Beantwoorden
  • Ria

    Mijn man ligt nu zwak, ziek en misselijk in bed, maar is met Valentijn hopelijk weer beter.
    Hij is gek op zoetigheid en zeker op chocola, dus daarom wil ik hem hiermee verrassen.
    Hij verdient het zo want hij is zo lief en zorgzaam.
    Daarom wil ik hem verwennen.

    Beantwoorden
  • melissa

    Hallo!

    Ik zou graag me vader willen verassen met die repen chocola omdat hij er dol op is en supper lekker vind. Ook omdat me vader me heel gesteund heeft deze tijd omdat ik het nogal moeilijk had. Het lijkt mij super leuk om te winnen en natuurlijk dan de repen aan mij pa geven!

    Groetjess.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *