Win een superdeluxe high tea voor 2 personen

My Food Blog
Win een superdeluxe high tea voor 2 personen
win een high tea

Deze actis is inmiddels afgelopen. Kijk hier of je hebt gewonnen.

Je maakt nu kans op een wel heel bijzondere prijs op de Facebookpagina van Myfoodblog: een superdeluxe high tea voor 2 personen. Het zal jullie tijdens deze middag aan niets ontbreken!

Wat moet je doen om kans te maken op deze héérlijke prijs?

1. ‘Like’ de Facebookpagina van Myfoodblog.nl
2. Laat in de comments weten wie je mee wil nemen

De winnaar wordt 14 februari willekeurig getrokken (niet geheel ontoevallig… de dag van de liefde!). Als je hebt gewonnen mag je iemand naar keuze meenemen voor een superdeluxe high tea met alles erop en eraan verzorgd door myfoodblog.

Waar wacht je nog op ;-)?

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

17 reacties op “Win een superdeluxe high tea voor 2 personen

 • Mirremeid

  Ik neem de aller, aller, aller liefste man van de wereld mee! Overigens ook de liefste papa van de wereld. Dit zou een geweldige Valentijnsverrassing voor hem zijn. Nu ga ik heel hard duimen, zolang dat hij helemaal blauw wordt…. Super actie en leuke blog!

  Beantwoorden
 • miss B

  ik neem mijn dochter mee. Ze werkt keihard, is wat lost in de klas door de puberende klasgenoten en is zo zoekende. We zouden een goed moeder-dochter middagje kunnen hebben

  Beantwoorden
 • Patricia Merkelbach

  Ik wil heel graag mijn beste vriendinnetje meenemen. Ik heb namelijk vorige week ruzie met haar gemaakt en ik besef me dat de fout volledig aan mijn kant zat. Ik zou het graag willen goed maken met haar en een high tea zou daarvoor perfect zijn :)

  Beantwoorden
 • Brit

  Mijn partner heeft nog een lekker uitje te goed voor alle klusjes die hij voor mij doet en ik vind het zelf ook supergezellig natuurlijk.

  Beantwoorden
 • S.Timmer

  Ik zou heel graag mijn vriendin mee willen nemen we
  kennen elkaar dit jaar 28 jaar reden om te vieren toch?

  Beantwoorden
 • patricia nieuwkerk

  Ik had mijn mams voor haar 60 jarige verjaardag in november een high thea beloofd bij intratuin, dat is er helaas nog niet van gekomen, zij past altijd op mijn meisjes helemaal voor niets, dus dit zou echt wel een heel lief gebaar zijn! En hopelijk komt er die high thea als nog!

  Beantwoorden
 • Anita

  Gezellig samen met Rene van der Tuuk. Mijn allerbeste vriend, mijn lieve man en steun en toeverlaat die altijd voor mij klaarstaat. En dat doet hij nu al zoveel jaren en dat valt niet altijd mee, omdat ik de ziekte van Crohn heb. Daardoor staat ons leven vaak stil omdat ik er zo ziek van wordt. Ik lig regelmatig met spoed in het ziekenhuis en moet dan thuis weer helemaal opknappen. Zonder hem zou ik niet weten wat ik moest. Hij maakt me aan het lachen en is mijn rots in de branding. Wat zal het leuk zijn om samen iets gezelligs te gaan doen, vooral na het zo moeilijke laatste driekwart jaar.

  Beantwoorden
 • Anita te Gussinklo

  Ik zou graag mijn zus Els hiermee willen verrassen.
  Wij zijn echte theeleuten, wat zullen we genieten van zo’n High Tea.

  Beantwoorden
 • inge

  Naar een superdeluxe high tea voor twee
  neem ik graag mijn lieve moeder mee.
  Zij is de liefste van de wereld en staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij dit fijne verwengebaar!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *