Win: een ontbijt voor 2 bij The Egg Store

My Food Blog
Win: een ontbijt voor 2 bij The Egg Store

Het is je vast niet ontgaan: ik ben jarig én myfoodblog.nl is jarig, dus tijd voor een groot feest. Een groot feest, mét veel cadeaus waarbij je vandaag kans maakt op een ontbijt voor 2 bij The Egg Store in Haarlem. The Egg Store is een all day breakfast concept waarbij je de hele dag door lekkere ontbijtgerechten eet met daarbij Nederlandse scharreleieren in de hoofdrol! Sapjes, goede koffie, eggs benedict, roerei, een broodje pulled chicken en ei…. je vindt het allemaal hier.

Het leuke is dat ik een persoon blij mag maken met een ontbijt voor 2 bij The Egg Store. Hoe doe je mee?

  1. Laat in de comments hieronder weten wat jouw favoriete gerecht met ei is.
  2. Meedoen kan tot en met 30 september. op 1 oktober maak ik de winnaar bekend!
The Egg Store haarlem

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

20 reacties op “Win: een ontbijt voor 2 bij The Egg Store

  • Martine

    Gefeliciteerd met dit dubbele feest! Aangezien ik in Haarlem woon doe ik natuurlijk mee met de winactie. Mijn favoriete gerecht met ei is nog niet makkelijk te kiezen. Ik ben gek op eieren. Gebakken eitje met spek op de camping, een gekookt ei op een broodje filet of zomaar tussendoor, eieren in een hartige taart, een roerei met zalm en voor een goed gebakken omelet kun je me wakker maken.

    Beantwoorden
  • Debra de Vos

    Wat leuk! The Egg-Store is mij nog onbekend ondanks dat ik in Haarlem werk! Een mooie reden om eens een treintje eerder te nemen!! ;-)

    Beantwoorden
  • Liesbeth

    Wat een superleuke winactie! Mijn favoriete gerecht met ei is natuurlijk Tiramisu! Of toch taart met meringue! Of toch een gebakken eitje met kaas en spek? Of een quiche? Ik vind alles lekker!

    Beantwoorden
  • Kaija Prinsen

    Het aller lekkerste toch echt gewoon een witte boterham met een gebakken ei :) ! & ondanks dat ik in Haarlem woon en precies weet waar ze zitten nog niet de tijd genomen om er een keer te gaan ontbijten. Lijkt me heerlijk! & gefeliciteerd natuurlijk!

    Beantwoorden
  • Ellis

    Voor mij zonder twijfel: avocado op toast met een gepocheerd eitje en bacon! Dat zou ik iedere dag kunnen eten… The egg store zit op 5 minuten fietsen, zou onwijs leuk zijn een keertje te ontbijten met vriendlief!!

    Beantwoorden
  • Anouk Deelman

    Mijn vriend woont in Haarlem, het lijkt me superleuk om hem op een zaterdagmorgen te verwennen….niet met een ontbijt op bed (zo afgezaagd ;-) maar met een ontbijtje bij The EggStore!

    Beantwoorden
  • Aniek

    Oooh wat heerlijk! Het beste ingrediënt is toch wel ei. Maar dan wel het liefst een roereitje met bacon en cherrytomaatjes in de ochtend. Of mayonaise bij frietjes.. Of toch een heerlijke broccoliquiche óf pasta carbonara! Argh… kan niet kiezen… Doe me dan maar wat macarons als toetje ❤

    Beantwoorden
  • Daniëlle Schaap

    Ik zou zeggen Orek Arek (groente/ei gerecht) of Soto (Indonesische kippensoep, zit ook ei door heen)
    Ik vind t leuk om Haarlem te verkennen op wat voor manier dan ook, heb ook als vrijwilliger bij de VVV in Haarlem gewerkt.
    Hartelijke groeten
    Daan.

    Beantwoorden
  • Danielle

    Ben er net gister voor het eerst geweest en het was heerlijk! Gepocheerde eitjes met avocado, mmmm genieten.
    Mijn favoriete ei is toch wel gekookt of gepocheerd en dan met wat kruiden erop.
    Het zou helemaal leuk zijn om te winnen omdat ik 1oktober jarig ben ;)

    Beantwoorden
  • Agatha Born.

    Gefeliciteeed !
    Ik laat mij graag eens door jullie verrassen met een ontbijtje met ei wat ik nog nooit gekregen heb .
    Groetjes van Agatha uit Haarlem !

    Beantwoorden
  • Marlies

    Het zelfde verhaal als sommigen hierboven: ik woon in Haarlem maar ik ben nog nooit bij The Egg Store geweest. Mijn lievelingsgerecht is een geroosterd broodje met avocado en een gepocheerd ei, al gaat een standaard uitsmijter er ook altijd wel in. Heerlijk!

    Beantwoorden
  • Meike

    Gefeliciteerd met je verjaardag !!
    Zelf ben ik 29 sept jarig en m’n dochter wordt 1 oktober 11. Zou een fantastisch cadeautje zijn om lekker te gaan ontbijten in ons eigen stadje !
    M’n dochter is dol op roerei en ik op een nasi omelet ??

    Beantwoorden
  • Merel Teunis

    Dubbel gefeliciteerd chick!! Ontzettend leuk!!

    Mijn favoriete gerecht met ei? Hmmm lastig.. Dit zijn er zoveel haha. Ik denk dan toch voor de gevulde omelet ga, ik maak deze namelijk vaak op zoveel verschillende manieren en ook de vulling kan zo lekker rijk en gezond zijn. Al kies ik tijdens de lunch ook erg vaak voor de gepocheerde eieren met gerookte zalm, perfecte combinatie toch?

    Lijkt mij leuk om binnenkort weer eens een bezoekje aan Haarlem te brengen!

    Liefs, Merel
    http://www.healthywanderlust.nl

    Beantwoorden
  • Dana

    Banaanpannenkoekjes met ei en banaan :D. Ik ben een enorme ontbijtliefhebber en zoetekauw, dus die combi is perfect.

    Beantwoorden
  • Charlotte

    Allereerst van harte gefeliciteerd Judith!
    Ik zie net dat dit de laatste dag is dat ik kan meedoen dus net optijd ;)
    Mijn favoriete gerecht met ei is gewoon heel simpel een lekker broodje roerei, mmmmm heerlijk. Als ik dit ontbijt voor twee win ga ik hier gezellig met mijn moeder eten. Ze is zelf ook bijna jarig dus dit zou een leuke verrassing voor haar zijn.
    Groetjes,
    Charlotte

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *