Wat te doen in Zandvoort 7-9 juli? Keep calm & get British!

My Food Blog
Wat te doen in Zandvoort 7-9 juli? Keep calm & get British!

Gesponsord – Ik ben opgegroeid met een aantal typisch Britse gebruiken. Zo dronken we steevast Engelse thee, zwarte thee met veel melk. Ons favoriete ontbijt bevatte crumpets of Engelse muffins, ‘s avonds was vaste prik de soap ‘Eastenders’ en ik ken geen ander gezin dat zijn broodrooster zo vaak gebruikte als wij. Inmiddels drink ik geen Engelse thee meer, maar crumpets en muffins gaan er zeker nog wel in! Daarnaast is er voor mij nog andere fijne Britse inspiratie bijgekomen, bijvoorbeeld Jamie Oliver, maar ook Ottolenghi (zij zijn gebaseerd in Londen).

Geniet jij ook zo van alles wat Brits is (behalve het weer)? Dan heb ik heel goed nieuws voor je! Aankomend weekend, van 7 tot en met 9 juli is Zandvoort ondergedompeld in Britse sferen. En dat is dubbel goed nieuws, want dit weekend belooft het heel erg mooi weer te worden. Dus waar kun je dan beter zijn dan aan de kust, in Zandvoort?

‘British Festival: in a great British tradition’

Het beste uit de Britse keuken, Gin Tonics, Britse winkeletalages, Britse sporten en spellen op het strand, Britse feesten en optredens in het centrum en het British Race Festival op het Circuit met de Classic Car Parade door het dorp. Waan je een weekend lang in Groot-Brittannië aan de Nederlandse kust: Keep Calm & Visit Britain in Zandvoort aan Zee!

Brits eten in Zandvoort

Tijdens het British festival is er een uitgebreid programma op allerlei plekken in heel Zandvoort. Typisch Britse sporten als tennis (klein Wimbeldon met Sjeng Schalken), hondenrennen en… een heuse zwerkbal wedstrijd. Verder is Britse kunst & cultuur, Britse kledingkraampjes, muziek & film en uiteraard een uitgebreid culinair programma! Als Food liefhebber kan je genieten van onder andere een afternoon tea, English breakfast, Minced Lamb Pie, Mossel en Gin, Pimm’s, Whisky en uiteraard ook Fish ‘n chips.

Win 2 x 2 kaartjes

Ook aan de kids is gedacht. Zij kunnen zwerkbal spelen, naar de meet & greet met Paddington, de film Alice in Wonderland kijken en aansluitend naar Alice’s Mad Tea Party. Een aantal activiteiten zijn helemaal gratis, bijvoorbeeld de Royal Expo, muziek en de hondenrennen. Voor de Whiskey tasting (€12,50 p.p.) én de Mossel & Gin proeverij (€ 25,50 p.p.), mag ik 2 x 2 gratis kaartjes weggeven. De whiskey tasting vindt plaats op zondag 9 juli. De mosselen en gin kun je het hele weekend eten.

Wat moet je doen om kans te maken op kaartjes voor de whiskey tasting of de mosselen en gin?

  1. Like @Britishfestivalzandvoort op Facebook.
  2. Like @myfoodblog.nl op Facebook (als je dat nog niet deed).
  3. Deel de winactie post die je op de Facebookpagina van myfoodblog.nl vindt.
  4. Keep calm en wacht tot 6 juli. Dan maak ik de winnaars bekend!

Zie ik jou ook dit weekend in Zandvoort? Kijk voor het hele programma op de website van het festival!

Wat te doen in Zandvoort 7-9 juli

Advertorial – i.s.m. British Festival Zandvoort

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *