Anthony Hotel: een ‘hidden gem’ met binnentuin om lekker te lunchen

  • Anthony Hotel
  • Kanaalstraat 199
  • Utrecht
Anthony Hotel: een ‘hidden gem’ met binnentuin om lekker te lunchen

Een oud klooster in Lombok, Utrecht huist nu een hip hotel. Het was me nooit eerder opgevallen dat er aan de Kanaalstraat een klooster was. En dat terwijl een van mijn eerste studentenhuizen een paar deuren verder was. Zo een mooi en statig gebouw als dit is natuurlijk een ideaal decor om iets tofs mee te doen. En dat is precies was er bij Anthony Hotel is gebeurd. Dit hotel heeft nog al z’n klassieke charme, maar wel met lekker veel licht en wat nieuwe bijpassende kleuren bijvoorbeeld. Sterker nog, door de manier van bouwen en decoreren worden deze elementen juist benadrukt. Je merkt dat je in een gebouw bent vol historie, zonder dat het suf of stoffig is.

Knusse details in Anthony Hotel

De kamers zijn sfeervol ingericht, niet alledaagse met gewaagde kleuren en knusse details. Zo is er in sommige kamers en suites een leuke zithoek waar je lekker onderuit kunt zakken. Maar, de echte eyecatcher is misschien toch we de fantastische binnentuin hier. Op de begane grond vind je het restaurant met daarbij dus die grote binnentuin. Ideaal om een hapje of drankje te doen als het zonnetje zich laat zien. Zowel als je in het hotel slaapt, als wanneer je op zoek bent naar een leuke en originele plek om heerlijk ontspannen lekker te eten en drinken.

Het restaurant

Wij gingen er lunchen en hadden het geluk dat we er op een heerlijk zonnige dag waren! Op het lunchmenu staan verrassende items zoals een pitabroodje makreel of een hotdog met pulled chicken. De porties zijn royaal en het eten is zowel smakelijk als smaakvol opgediend. Voor erbij hebben ze behalve de reguliere drankjes ook leuke limonades, cocktails en mocktails. Kleurrijk én lekker! Het restaurant van Anthony Hotel is ideaal om bij lekker weer uit te wijken vanuit het centrum en een lekker hapje en drankje te doen! Kun je daarna meteen even struinen langs de leuke winkeltjes op de Kanaalstraat.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *