Bistrô na Guia

  • Bistrô na Guia
  • Casa da Guia, Av. Nossa Senhora do Cabo 101
  • Cascais
Bistrô na Guia

Als je naar Cascais gaat of zelf in Cascais bent, beloof me dan dat je hierheen gaat. Als je er niet voor het eten heen wil, dan toch zeker voor het uitzicht en de rust. Waar sommige gedeeltes van Cascais druk en toeristisch zijn, is het hier heerlijk sereen. Een prachtige baai, een statig authentiek gebouw met kleine boetiekjes. En natuurlijk dit restaurant.

Bistrô na Guia voor uitzicht én heerlijk eten

De tip om hier heen te gaan kwam uit ‘Where chefs eat’ . Het bleek uiteindelijk het lekkerste en leukste restaurant van de hele vakantie (alhoewel we in Lissabon ook zeker heel goed aten). Als je hier ziet, kijk je zo uit op de zee en de kliffen. Daarom hadden we eigenlijk verwacht dat het eten zou tegenvallen, maar niet was minder waar.

Onze crêpe met kip en kaas en makreelsalade waren heerlijk! En, ook fijn, je betaalt er níet de hoofdprijs voor. Alle gerechten zijn heel schappelijk geprijsd. De kok, tevens eigenaar, runt de tent met zijn vrouw en nichtje en gaat elke dag naar de markt voor de meest verse ingrediënten.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *