Coffee Cabana: een stukje Brazilië in Utrecht

  • Coffee Cabana
  • Vondellaan 15a
  • Utrecht
Coffee Cabana: een stukje Brazilië in Utrecht

Kijk, hier worden we nou blij van. Een geheel nieuw concept met een relatief onbekende keuken. Althans, een in Utrecht nog niet veel voorkomende keuken. Coffee Cabana is een Braziliaans koffie- en ontbijtrestaurant, maar eigenlijk zo veel meer. In de Dichterswijk, vlakbij de Croeselaan vind je deze vrolijke zaak. Bij binnenkomst die je een kleine selectie aan echte Braziliaanse producten die je kunt kopen. Van gelukshangers tot aan thee. Allemaal afkomstig uit Brasil!

pithaya bowl bij Coffee Cabana

Pithaya en dulce de leche

Daarachter vind je een ruime zaak waar je terecht kunt voor koffie en thee, maar ook kenmerkende andere drankjes en bowls. Tegenwoordig is açai natuurlijk superhip, maar de Brazilianen gebruiken dit al eeuwenlang. Ook vind je tropische pithaya bowls op de kaart en een non-alcoholische piña colada. Voor erbij zijn er diverse huisgebakken taarten. Zeg je Zuid-Amerika, dan zeg je natuurlijk dulce de leche (of in Brazilië ‘doce de leite’). Hun chocoladetaart met een goede laag dulce de leche is dan ook een absolute aanrader!

Coffee Cabana aanrader?

Heb je zin in een keer wat anders?  Wil je je even in Brazilië wanen? Of ben je in dit stukje Utrecht op zoek naar een leuk koffietentje? Ga dan vooral eens naar Coffee Cabana!

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *