Loaded: ook zonder festival genieten van festival food

  • Loaded
  • Amsterdamsestraatweg 54
  • Utrecht
Loaded: ook zonder festival genieten van festival food

We gingen weer op onderzoek uit. Dit keer naar restaurant Loaded in Utrecht, letterlijk om de hoek van ons oude huis, dus daar werden al punten mee gescoord ;-). Loaded richt zich op festival food, eten wat je normaal op festivals eet. Hoe dat is? Wij laten je het zien!

Loaded Utrecht

Aan het begin van de Amsterdamssestraatweg, op de plek waar een carnavalswinkel zat, zit nu de gele pui van Loaded. Binnen zie je felle kleuren en een eigen identiteit, dat is alvast een verfrissend begin! Een van de heren achter Loaded is de eigenaar van de fameuze Bief Chief, dus uiteraard kun je hier hamburgers eten. Maar ook zoveel meer. ‘Loaded fries’: frites met een topping. Je kunt denken een kimchi topping of pulled salmon topping.

Wij kregen de kimchi loaded fries en die waren erg lekker! Voor de frites hebben ze bij Loaded een speciaal proces, zodat ze ook met topping niet zompig worden. De frisse smaak van de kimchi gaat perfect samen met de volle fritessmaak.

op bezoek bij Loaded

Vad pav

We gaan door met een wel heel originele burger: een ‘vad pav’. Een lekker broodje met een aardappel dumpling, kikkererwten, dadelchutney en kokos. Kende jij deze burger al? Wij in ieder geval nog niet, maar het is zeker voor herhaling vatbaar!

vad pav

We blijven even in de spicy hoek met een goede kip curry met verrassende dadelballetjes erin en we sluiten af met een shake. Je kunt bij Loaded kiezen voor heuse ‘freakshakes’, maar wij gaan op aanraden voor de heerlijk romige avo-mint shake. Een goede afsluiting van de avond.

Festival herinneringen

Terwijl we nog even uitkijken op de ons zo bekende Amsterdamsestraatweg, slurpen we onze milkshake weg. Loaded is een fijne plek als je in Utrecht lekker streetfood/ festival food wil eten. Tel daar een leuk pand met uitzicht bij op en je avond kan niet meer stuk. Lekker herinneringen ophalen aan die leuke festivals van deze zomer met je festival buddy’s.

 

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *