Mary’s Milk Bar

  • Mary's Milk Bar
  • 19 Grassmarket
  • Edinburgh
Mary’s Milk Bar

IJs eten bij Mary’s Milk Bar? Naar verluidt leerde Mary de kunst van het ijs maken in Italië. Op De Universiteit van ijs in Bologna (I kid you not). Ze bracht het echte Italiaanse ijs naar Edinburgh en doet dat met succes! Tegenover de Grassmarket zul je dikwijls een dikke rij zien staan. De kans is groot dat het voor dit ijs is. Ze opent om 11 uur ‘s ochtends en gaat door totdat ze is uitverkocht. Daarom wil iedereen er altijd snel bij zijn!

In de rij voor Mary’s Milk Bar ijs

mary's milk bar Edinburgh ijs - in de rij

Smaken bij Mary’s Milk Bar variëren van wat gewonere smaken tot bijvoorbeeld tijm-witte chocolade. Het assortiment wisselt dagelijks. Het is maar net wat er in het seizoen is en waar ze zelf zin in hebben. Niet het beste ijs wat ik ooit heb gegeten. Dat is namelijk Italië en ‘the closest thing’ to Italiaans ijs eten in Utrecht: Roberto Gelato. Desondanks de moeite waard als de rij niet te lang is en je zin hebt in een lekker ijsje in een originele smaak.

Foto header ter illustratie via Pexels.com

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *