Pierre Hermé

  • Pierre Hermé (Galleries Lafayette)
  • 6 Avenue Jean Médecin
  • Nice
Pierre Hermé
  • 1672 keer bekeken

Pierre Hermé is een naam die je wellicht wel wat zegt. Een van Frankrijk’s beste patissiers. En zelfs een van ’s werelds beste patissiers. Begonnen in Parijs, maar inmiddels locaties in heel Frankrijk én daarbuiten. Zo kun je Pierre Hermé tegenwoordig ook in Londen vinden. Ga je naar Nice? Dan moet je zeker even langs Galleries Lafayette, want daar zit een Pierre Hermé verstopt met een shop in shop. Doe je te goed aan de allerlekkerste macarons van misschien wel de hele wereld!

Pierre Hermé: meester van de macarons

Hermé maakt heerlijke gebakjes en bonbons, maar waar hij misschien wel het meest bekend om is, zijn zijn macarons. En deze macarons zijn fenomenaal lekker! Zacht van binnen, licht knapperig van buiten. Precies zoals een macaron hoort te zijn.

Ispahan of Mogador?

Er zijn veel verschillende smaken macarons om uit te kiezen. De patisseries hebben een vast assortiment met de klassiekers en ze hebben een wisselend assortiment. Dit wisselt met het seizoen. Ga je voor zijn wereldberoemde Ispahan met rozensmaak? Ga je voor een melkchocolade en passievrucht (Mogador) of voor een wel heel bijzondere combinatie als asperge en hazelnoot?

 

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *