The Whitehorse Oyster & Seafood bar

  • The Whitehorse Oyster & Seafood bar
  • 266 Canongate, Royal Mile
  • Edinburgh
The Whitehorse Oyster & Seafood bar

The Whitehorse Oyster & Seafood bar ligt op de Royal Mile in Edinburgh. De Royal Mile is een mijl (1,6 kilometer) met heel veel bezienswaardigheden. Deze loopt van het kasteel tot aan het Schotse Parlement.

Oesters eten bij The Whitehorse Oyster & Seafood bar

En op die route vind je dus ook een heerlijke seafoodbar en restaurant. Doordat Schotland is omgeven door water is het een perfecte plek om van vis en zeevruchten te genieten. Er zijn lokale oesters die je hier kunt eten, maar ook oesters uit Engeland en Frankrijk bijvoorbeeld. Leuk om er een aantal te bestellen en te vergelijken. Je proeft goed de verschillen! Als je niet van oesters houdt, kun je hier ook goed terecht.

Supermalse oktopus

The Whitehorse serveert ook andere lekkere gerechten, zoals frites met krab, een fluweelzachte chowder (Noord-Amerikaanse vissoep) en een supermalse oktopus. Die oktopus aten we nog niet eerder zó lekker. We vertellen de bediening dit en wat blijkt, de oktopus wordt eerst gestoofd zodat deze boterzacht wordt. Probeer dus vooral die oktopus, naast de oesters.

Het interieur mag er ook wezen:  donker, chique en een tikkeltje industrieel door het staal. Fijne bonus is dat de bediening super vriendelijk is met kennis van gerechten.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *