Eenpansgerecht met cannellini bonen

  • voor 2 personen
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Eenpansgerecht met cannellini bonen

Na het mooie weer van de afgelopen tijd laat het nu weer even te wensen over. Dit eenpansgerecht past perfect bij deze tijd van het jaar en de wat regenachtige dagen. Het is makkelijk te maken, licht, zomers en toch warm.

Ingrediënten

  • 400 gram
  • cannellini bonen
  • (uit blik)
  • 100 gram
  • rucola
  • 100 gram
  • cherry tomaten
  • 3
  • lamsworstjes
  • scheutje
  • olijfolie
  • sap van 1/2
  • citroen
  • zwarte peper
  • garnering: extra vergine olijfolie + verkruimelde feta kaas (optioneel)

Benodigdheden

  • koekenpan

Instructies

  1. Zet de koekenpan op hoog vuur en bak de worstjes gaar.
  2. Haal ze van het vuur en snijd de worsten in kleine stukjes.
  3. Spoel de bonen af en bak ze in dezelfde koekenpan. Voeg de tomaten toe en laat het geheel enkele minuten bakken. Voeg citroensap en zwarte peper toe. Bak de stukjes worst even mee om ze weer op te warmen.
  4. Haal de pan van het vuur en meng de rucola er doorheen.
  5. Garneer met extra vergine olijfolie en optioneel feta kaas.
0 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

One response to “Eenpansgerecht met cannellini bonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *