Eenpansgerecht met cannellini bonen

  • voor 2 personen
  • Kooktijd15 minuten
  • Totale benodigde tijd15 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Na het mooie weer van de afgelopen tijd laat het nu weer even te wensen over. Dit eenpansgerecht past perfect bij deze tijd van het jaar en de wat regenachtige dagen. Het is makkelijk te maken, licht, zomers en toch warm.

Eenpansgerecht met cannellini bonen

Eenpansgerecht met cannellini bonen

Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 400 gram cannellini bonen (uit blik)
  • 100 gram rucola
  • 100 gram cherry tomaten
  • 3 lamsworstjes
  • scheutje olijfolie
  • sap van 1/2 citroen
  • zwarte peper
  • garnering: extra vergine olijfolie + verkruimelde feta kaas (optioneel)

Benodigdheden

  • koekenpan

Instructies

  1. Zet de koekenpan op hoog vuur en bak de worstjes gaar.
  2. Haal ze van het vuur en snijd de worsten in kleine stukjes.
  3. Spoel de bonen af en bak ze in dezelfde koekenpan. Voeg de tomaten toe en laat het geheel enkele minuten bakken. Voeg citroensap en zwarte peper toe. Bak de stukjes worst even mee om ze weer op te warmen.
  4. Haal de pan van het vuur en meng de rucola er doorheen.
  5. Garneer met extra vergine olijfolie en optioneel feta kaas.

Een reactie op “Eenpansgerecht met cannellini bonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.