Fish cuisine zelf maken
- Door Judith Pagrach
- Frans, Nederlands
- voor 2 personen
- Totale benodigde tijd20 minuten
Vis uit de oven met een krokant laagje bovenop. De Iglo Fish Cuisine heb je misschien al eens gegeten. Wist je dat je het ook zelf makkelijk kunt maken? Een lekker stukje kabeljauw (of een andere witvis) met een laagje kruiden en paneermeel. Eventjes in de oven en klaar ben je. Lekker met aardappeltjes of een frisse salade!
Fish cuisine zelf maken
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Totale benodigde tijd20 minuten
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 2 kabeljauwfilets
- 1 el mosterd
- 4 el paneermeel
- 1 el platte peterselie
- 1 el Parmezaanse kaas
- rasp van 1/2 citroen
- 1 tl olijfolie
Benodigdheden
- blender, staafmixer of hakmolen
- ovenschaal
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 C.
- Doe alle ingrediënten behalve de vis in de blender en pureer tot een kruimelige pasta.
- Leg de kabeljauwfilets in een schaal.
- Verdeel het kruidenmengsel over de bovenkant van de vis en druk het goed aan.
- Bak gedurende 10 à 12 minuten.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 208 | Calorieën uit vetten 49 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 5g, Waarvan | 8% | |
Verzadigde vetzuren 1g | 7% | |
Transvetzuren 0g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 2g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 1g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen