Fish cuisine zelf maken

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Fish cuisine zelf maken

Vis uit de oven met een krokant laagje bovenop. De Iglo Fish Cuisine heb je misschien al eens gegeten. Wist je dat je het ook zelf makkelijk kunt maken? Een lekker stukje kabeljauw (of een andere witvis) met een laagje kruiden en paneermeel. Eventjes in de oven en klaar ben je. Lekker met aardappeltjes of een frisse salade!

Ingrediënten

  • 2
  • kabeljauwfilets
  • 1 el
  • mosterd
  • 4 el
  • paneermeel
  • 1 el
  • platte peterselie
  • 1 el
  • Parmezaanse kaas
  • rasp van 1/2
  • citroen
  • 1 tl
  • olijfolie

Benodigdheden

  1. blender, staafmixer of hakmolen
  2. ovenschaal

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Doe alle ingrediënten behalve de vis in de blender en pureer tot een kruimelige pasta.
  3. Leg de kabeljauwfilets in een schaal.
  4. Verdeel het kruidenmengsel over de bovenkant van de vis en druk het goed aan.
  5. Bak gedurende 10 à 12 minuten.
4 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *