Fish cuisine zelf maken
- Door Judith Pagrach
- Frans, Nederlands
- voor 2 personen
- Totale benodigde tijd20 minuten

Vis uit de oven met een krokant laagje bovenop. De Iglo Fish Cuisine heb je misschien al eens gegeten. Wist je dat je het ook zelf makkelijk kunt maken? Een lekker stukje kabeljauw (of een andere witvis) met een laagje kruiden en paneermeel. Eventjes in de oven en klaar ben je. Lekker met aardappeltjes of een frisse salade!

Fish cuisine zelf maken
- Totale benodigde tijd20 minuten
Aanpassen porties:
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 2 kabeljauwfilets
- 1 el mosterd
- 4 el paneermeel
- 1 el platte peterselie
- 1 el Parmezaanse kaas
- rasp van 1/2 citroen
- 1 tl olijfolie
Benodigdheden
- blender, staafmixer of hakmolen
- ovenschaal
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 C.
- Doe alle ingrediënten behalve de vis in de blender en pureer tot een kruimelige pasta.
- Leg de kabeljauwfilets in een schaal.
- Verdeel het kruidenmengsel over de bovenkant van de vis en druk het goed aan.
- Bak gedurende 10 à 12 minuten.