Salade met druiven en blauwe kaas
- Door Judith Pagrach
- Overig
- voor 2 personen
- Voorbereidingstijd5 minuten
- Totale benodigde tijd5 minuten
De eerste officiële herfstdag is aangebroken! Hopelijk kunnen we nog even genieten van het zomerweer, maar meterologisch gezien is het vandaag de start van de herfst. Daarom een herfst recept wat toch nog lekker fris is: een herfstige salade met slechts een paar ingrediënten. Druiven en (blauwe) kaas zijn een beproefde combinatie die ik gebruikte in deze salade.
Salade met druiven en blauwe kaas
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Voorbereidingstijd5 minuten
- Totale benodigde tijd5 minuten
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 100 gram rucola
- 1 rode ui (in dunne ringen)
- 16 witte druiven
- 12 pecannoten
- 2 el verkruimelde blauwe kaas
- extra vergine olijfolie
Benodigdheden
Instructies
- Meng de rucola, rode ui en druiven.
- Giet de olijfolie vlak voor serveren over de salade.
- Maak af met verkruimelde blauwe kaas en druiven.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 263 | Calorieën uit vetten 170 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 20g, Waarvan | 31% | |
Verzadigde vetzuren 4g | 22% | |
Transvetzuren g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 10g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 4g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen