Salade met druiven en blauwe kaas

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Totale benodigde tijd
Salade met druiven en blauwe kaas

De eerste officiële herfstdag is aangebroken! Hopelijk kunnen we nog even genieten van het zomerweer, maar meterologisch gezien is het vandaag de start van de herfst. Daarom een herfst recept wat toch nog lekker fris is: een herfstige salade met slechts een paar ingrediënten. Druiven en (blauwe) kaas zijn een beproefde combinatie die ik gebruikte in deze salade.

Ingrediënten

  • 100 gram
  • rucola
  • 1 rode
  • ui
  • (in dunne ringen)
  • 16 witte
  • druiven
  • 12 pecannoten
  • 2 el
  • verkruimelde blauwe kaas
  • extra vergine
  • olijfolie

Benodigdheden

Instructies

  1. Meng de rucola, rode ui en druiven.
  2. Giet de olijfolie vlak voor serveren over de salade.
  3. Maak af met verkruimelde blauwe kaas en druiven.
0 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *