Zachtgegaarde tomaatjes

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd1 uur en 10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Sommige recepten zijn zoo makkelijk, je kunt het bijna geen recept meer noemen. Neem nou deze zachtgegaarde tomaatjes. Je hebt er 5 minuten voorbereidingstijd aan, stopt ze een uur in de oven - ondertussen doe jij lekker je ding - en na een uurtje heb je heerlijk zachte, zoete tomaatjes. Ze gaan heerlijk samen met bijvoorbeeld een biefstukje of een ander stukje vlees.

Zachtgegaarde tomaatjes

Zachtgegaarde tomaatjes

  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd1 uur en 10 minuten
Keukens

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 6 trostomaten
  • flinke snuf zeezout
  • 1 el balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie

Benodigdheden

bakplaat bekleed met bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 160 C.
  2. Halveer de tomaatjes en leg ze in een kom.
  3. Giet de olijfolie erbij en doe er wat zeezout bij. Meng het door zodat de tomaten egaal bekleed zijn met het mengsel.
  4. Leg de tomaten nu met de platte kant naar boven op de bakplaat en besprenkel ze naar smaak met balsamicoazijn.
  5. Bak gedurende een uur op 160 C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *