Zachtgegaarde tomaatjes

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Totale benodigde tijd
Zachtgegaarde tomaatjes

Sommige recepten zijn zoo makkelijk, je kunt het bijna geen recept meer noemen. Neem nou deze zachtgegaarde tomaatjes. Je hebt er 5 minuten voorbereidingstijd aan, stopt ze een uur in de oven - ondertussen doe jij lekker je ding - en na een uurtje heb je heerlijk zachte, zoete tomaatjes. Ze gaan heerlijk samen met bijvoorbeeld een biefstukje of een ander stukje vlees.

Ingrediënten

  • 6
  • trostomaten
  • flinke snuf
  • zeezout
  • 1 el
  • balsamicoazijn
  • 3 el
  • olijfolie

Benodigdheden

bakplaat bekleed met bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 160 C.
  2. Halveer de tomaatjes en leg ze in een kom.
  3. Giet de olijfolie erbij en doe er wat zeezout bij. Meng het door zodat de tomaten egaal bekleed zijn met het mengsel.
  4. Leg de tomaten nu met de platte kant naar boven op de bakplaat en besprenkel ze naar smaak met balsamicoazijn.
  5. Bak gedurende een uur op 160 C.
1 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *