Dé telefoon voor je (food) foto’s – iPhone X

My Food Blog
Dé telefoon voor je (food) foto’s – iPhone X

Gesponsord – Inmiddels heb ik mijn huidige telefoon alweer een ruime 3 jaar en ik merk dat ‘ie niet meer helemaal voldoet aan mijn wensen. Eigenlijk überhaupt niet meer goed werkt met een beeldscherm dat af en toe helemaal uitvalt en een toetsenbord dat vaker niet dan wel reageert.
Op dit moment heb ik een sim-only abonnement bij T-Mobile waardoor ik dus met een gerust hart van telefoon kan switchen op het moment dat ik daar zin in heb. Mooi! Wat wordt mijn nieuwe telefoon? Na jarenlang Samsung telefoons vind ik het leuk om eens wat anders te proberen en wil ik overstappen op iPhone. Makkelijker ook, omdat dat lekker synct met mijn iPad. Nu is de vraag, wat wordt het? Een iPhone 8 of ga ik toch een iPhone X kopen?

Wat is voor mij als foodblogger belangrijk bij het uitkiezen van een nieuwe telefoon?

ihone X specs - foto's maken

Laatst had ik een droom dat ik wilde bellen en ik allerlei functies had op mijn telefoon maar de ‘bel functie’ was verdwenen. Lol! Afijn, bellen is dus een randvoorwaarde. En verder?

  • Het formaat, ik vind het fijn als de telefoon groot genoeg is dat ik er veel op kan zien. Maar tegelijkertijd moet ‘ie ook handzaam zijn en niet té groot.
  • Batterijduur, inmiddels moet ik mijn telefoon 2 of 3 keer per dag opladen omdat deze helemaal lam is, maar ik wil een telefoon waarvan de batterij het in ieder geval tot einde van de dag haalt. Omdat ik mijn telefoon intensief gebruik met social media en foto’s, is de batterijduur voor mij echt een belangrijk aspect.
  • Foto’s, ik heb niet altijd mijn spiegelreflexcamera bij me terwijl ik toch vaak even een kiekje wil nemen van mijn eten of een hotspot. Deze foto’s deel ik graag op Instagram dus is voor mij de fotokwaliteit van topbelang. Dit aspect is er één waarbij je tussen de telefoons onderling vaak verschillen merkt.

iPhone X features

Om maar met het voor mij belangrijkste te beginnen. Hoe zit het met de foto’s? Ik kan je vertellen dat dit is waarom de iPhone X mooie (food) foto’s maakt:

  1. 12 MP foto’s met de de voor- en achtercamera
  2. Optische beeldstabilisatie bij zowel de camera aan de achterkant als de voorkant
  3. Snel reagerende lenzen betekent foto’s in hoge, mooie kwaliteit, ook bij weinig licht (hallo mooie food foto’s in een restaurant!)

Goed, hij maakt dus mooie foto’s. Wat andere belangrijke features van de iPhone X:

  • De behuizing. Het is natuurlijk een echte eyecather, deze telefoon zonder randen. Dit betekent ook geen homeknop! De iPhone X heeft een scherm van 5,8 inch en dat helemaal zonder randen. Ideaal wat formaat betreft dus.  Verder is de iPhone X gemaakt van stevig glas en metaal.
  • Energiezuinig display, fijn! Dat betekent dat de batterij langer meegaat!
  • Draadloos opladen, dit betekent geen stekkers meer in je telefoon, maar opladen met een mat waarop je je telefoon legt.

Ik ben benieuwd wat jij vindt van deze features en weet je al wat jouw nieuwe telefoon wordt?

Vanaf 27 oktober kun je in ieder geval de iPhone X pre-orderen!
behuizing iPhone X

Advertorial i.s.m. T-Mobile

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *