My foodie life #2: dim summen met Ron Blaauw, Marrakech en meer

My Food Blog
My foodie life #2: dim summen met Ron Blaauw, Marrakech en meer

Het is tijd voor een terugblik op september. Ik had allerlei leuke events met als kers op de taart een cocktail en dim sum workshop bij Ron Blaauw’s Gastobar Oriental waarover later meer. Ik was jarig en we gingen naar Marrakech. Kijk je mee?

De maand begon met de ‘Lowlands Throwdown. Een Crossfit wedstrijd waar Jerome aan meedeed. Ik ging mee om te supporten. En om snacks te verzorgen. Onder meer deze frittata die ik op Instagram plaatste.

frittata_IG

Er was veel foodpost! Zo kwam Tony’s Chocolonely met twee nieuwe limited editions: puur-amandel-zeezout en melk-popcorn-discodip.

Tonys

De volgeladen Foodybox kwam weer binnen. Met het deeg maakte ik een spinazie geitenkaas quiche. De kokosdrink deed ik door mijn havermout. Lekker! Omdat het van nature al zoet is, hoefde ik er geen maple syrup in te doen. De champignon burgers van Koolen hebben me ook positief verrast. De structuur van de paddenstoelen zorgt voor een hele fijne smaakbeleving, vooral in combinatie met de geitenkaas en nootjes!

foodybox spinazie geitenkaas quiche

We testten ook vegan food Dee’s. De burgers vielen totaal niet in de smaak. We vonden ze namelijk best flauw. De Thai Veg Pot at ik op werk al lunch en was meteen favoriet. Lekker pittig! Je kunt dit merk sinds kort bij Jumbo vinden.

DSC_0438

Er kwam ook een nieuwe foodbox op de markt: Culimeal. Zij verrassen je elke maand met een thema box. Zoals je misschien kunt raden was dit keer het thema Italië. De amarettini en de torrone zijn uiteraard al op, hihi!

Italiaans pakket

September was dus ook de maand waarin Jerome en ik beiden jarig waren. Met mijn verjaardag waren we in Marrakech. Bijzonder om je verjaardag in het buitenland te vieren. Uiteraard hebben we heerlijk gegeten op mijn verjaardag.

DSC_0382 IMG_20150912_213301_small

Op Jerome’s verjaardag verraste ik hem met American pancakes.

pancakes

Deze kip gebruikten we om voor de visite broodjes pulled chicken te gebruiken. Dat was zeker een succes!

pulled chicken

Tijd voor havermout! …… en het schrijven van een scriptie….

ontbijt

Het Festival of the East bij East57 was heerlijk! Heerlijke hapjes en goede muziek!

East57

Lunchen bij Lavinia.

Lavinia

We sloten de maand af met weer een hoogtepunt: ik was uitgenodigd voor een dim sum en cocktailworkshop bij Ron Gastrobar Oriental. Binnenkort ook hierover meer op Myfoodblog.nl! De cocktails hieronder zijn onze Aziatische negroni’s en daaronder zie je de stoommandjes voor de dim sum. Smullen!

DSC_0545-2 DSC_0567

Hoe was jullie maandje? En vinden jullie het leuk om vaker een kijkje achter de schermen te krijgen?

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *