Pasen decoratie voor je brunch tafel

My Food Blog
Pasen decoratie voor je brunch tafel

Nu het bijna Pasen is wilde ik graag iets over Pasen schrijven. Ik maakte al eerder een lijst met de lekkerste Paasbrunch recepten. Dus mocht je inspiratie zoeken voor tijden het paasontbijt, neem daar vooral een kijkje. Vandaag wil ik je meer laten zien over ideeën voor de tafel decoratie. Want al dat lekkers is natuurlijk erg leuk, maar je maakt het helemaal af met de juiste tafel styling. Ik heb wat ideeën op een rijtje gezet en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.  Wij organiseren Eerste Paasdag een Paasbrunch met de familie bij ons thuis. Het huis is nu echt bijna af en dat lekke ons een goed moment voor een lekkere brunch. Wat we precies gaan maken, moet ik nog gaan bedenken, maar ik wil in ieder geval de tafel ook leuk aankleden voor het echt paas- en lentegevoel! Met bloemetjes, takken, gekleurde eieren en misschien wel nog meer van de decoratie ideeën die ik hieronder laat zien! Ga jij Pasen vieren dit jaar en hoe decoreer jij de tafel?

Vouw een paashaas van je servetten met deze tutorial

Paastakken, maar dan net anders. Aangezien het nu bloesem tijd is kun je goed komen aan takken als deze met een echte lente vibe!

Gekleurde eieren in mooie zachte pastel tinten. Mooi in een grote glazen schaal of draadmand. Ook leuk: schrijf de namen op de eieren en gebruik ze als naamkaartjes.

Een mooie piece de resistance midden op je tafel. Dit is een echte eye catcher! Ga voor bloemen van het seizoen (tulpen en narcissen bijvoorbeeld) en eieren.

Maak een ‘vogelnestje’ en versier deze met eieren, takjes, bloemen en pluche kuikentjes

Elegant met een tulp

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *