13 Sinterklaas recepten voor een heerlijk avondje

My Food Blog
13 Sinterklaas recepten voor een heerlijk avondje

Het is bijna weer zo ver: Sinterklaas staat bijna voor de deur. Het heerlijk avondje is niet meer ver weg en kinderen gedragen zich opeens voorbeeldig. De schoenen worden gezet, de verlanglijstjes worden met zorg samengesteld en de hulp-Sinterklazen shoppen er op los. Dan mist er natuurlijk nog 1 ding: wat lekkers voor op tafel. Niet alleen op 5 december lekker, maar zeker ook in de aanloop er naartoe. Om jou een handje te helpen, heb ik mijn favoriete Sinterklaas traktaties op een rijtje gezet. Deze Sinterklaas recepten zijn leuk om zelf te maken of natuurlijk samen met je (klein)kinderen. Weet jij al wat je wil gaan maken?

Deze post stamde uit 2014 en moest nodig weer eens geüpdatet worden (2017), want er zijn inmiddels al zo veel andere lekkernijen hier verschenen die je met Sinterklaas lekker kunt eten. Of in ieder geval, dat kun je als excuus gebruiken. Mocht je een excuus nodig hebben om deze heerlijkheden te gaan bakken. Extra leuk: er staan supereenvoudige recepten in, maar ook wat meer uitdagende recepten. Die uitdagende recepten kun jij trouwens ook gewoon maken. Ik heb hartstikke veel vertrouwen in je. Neem gewoon de tijd en dan ga jij deze 5 december ook in de keuken rocken ;-).

Mijn 13 favoriete Sinterklaas recepten

Wat is jouw favoriet?

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

3 reacties op “13 Sinterklaas recepten voor een heerlijk avondje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *