Utrecht krijgt zijn eerste ramen restaurant!

My Food Blog
Utrecht krijgt zijn eerste ramen restaurant!

Ramen fans opgelet! Je weet wel, die hippe Japanse noodle soepen met een volle, smaakvolle bouillon. Zagen we ze voornamelijk in het buitenland, was ineens Nederland ook aan de beurt. Na Amsterdam en Rotterdam, gaat ook Utrecht overstag voor deze heerlijke Japanse ‘noodle soep’. Op de plek waar nu restaurant Sparkling zit, op de Voorstraat, komt vanaf januari een ramen noodle restaurant: Sanju Ramen. Sanju Ramen wordt de eerste ramen noodle soep bar in Utrecht en daar kijken er natuurlijk ontzettend naar uit!

Overheerlijke kommen ramen

Op de Voorstraat 29 kun je vanaf januari terecht voor “overheerlijke kommen ramen, handgemaakte gyoza en Japanse bieren.”Inmiddels weten we meer en zijn we zelfs al langs geweest! Lees hier binnenkort de review. We kunnen je alvast vertellen dat er diverse ramen varianten te krijgen zijn met 3 verschillende basissen: er is een klassieke tonkatsu basis: de originele varkensbouillon,. Daarnaast is er een kipbouillon basis en een vega variant die met de juiste toppings ook geschikt is voor vegans.

Houd hier alles rondom Sanju Ramen in de gasten. Vanaf nu ben je welkom om bij Sanju te komen slurpen.. Wij kunnen alvast niet wachten, maar gaan eerst in december ramen noodles slurpen in New York ;-). Uiteraard zijn wij ter zijner tijd van de partij om de noedelsoep bij Sanju Ramen te proeven en je er alles over te vertellen! Heb jij al zin in de komst van een ramen restaurant in Utrecht?

ramen noodles met paksoi en ei

Foto intro via Thy Khuê CC via Flickr

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *