Trending: Slowjuice ijs

My Food Blog
Trending: Slowjuice ijs

Na regen komt zonneschijn en zo is het maar net! En zonneschijn betekent voor mij ook ijsjes. Met mate natuurlijk, want het moet wel gezond blijven ;-). Ik was dan ook erg blij met het idee van Kookpunt over Slowjuice ijs. Met je juicer maak je een sapje en dit vries je in. Op deze manier eet je puur fruit en dus geen toegevoegde suikers. Ideaal ook om overrijp fruit te gebruiken. Dit is vaak nog net wat zoeter. Zo kun je denken aan banaan, ananas, meloen of aardbeien. Wat je maar wilt! Voor mij hét moment om mijn juicer weer eens te gebruiken.
De ijsjes kun je maken met een simpele ijslollymaker die je voor een paar euro bij Blokker e.d. kunt kopen. Of je pakt het professioneler aan met een ijspop-maker. Ik kreeg van Kookpunt een Zoku ijspop-maker en daarmee kan ik niet alleen makkelijk Slowjuice ijs maken, ik kan het ook nog eens visueel heel aantrekkelijk maken. Wat dacht je van allerlei verschillende laagjes à la Raket? Of zelf geometrische vormen zoals driehoekjes! In de handleiding staan allemaal leuke tips. Zo krijg je geometrische vormen door een bodempje sap in de machine te gieten en de machine dan schuin te houden totdat het ijs is gestold.
Deze week wordt het prachtig weer, dus ik ga alvast aan de slag met de ijsjes. Wat jij?
foodiesfeed.com_DSC_0079-2_small

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *