Valentijn winactie #3: Romantisch diner voor 2 bij East57!

My Food Blog
Valentijn winactie #3: Romantisch diner voor 2 bij East57!
Oesters bij East 57 East57 menu

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE WINACTIES? LIKE MYFOODBLOG OP FACEBOOK

In september was ik bij de opening van hotspot East57 in Amsterdam-Oost en ik was meteen enthousiast. Ik ben dan ook erg blij dat ik een romantisch diner voor 2 bij East57 mag verloten. East57 is een zogenaamde ‘conceptstore’: het is een restaurant, maar tegelijkertijd ook een wijnbar, een deli, een koffietentje en een fijne winkel met leuke merken als Brandt & Levie en Tony Chocolonely. Wat vind je er zoal op de kaart? Van alles, maar vooral veel lokale ingrediënten: zo vind je er de kaas van een plaatselijke kaasboer, de vermaarde Weed Burger en brood van het Vlaamsch Broodhuys. Leuk is dat ze de locatie van deze zaken ook allemaal op het menu, in plattegrondvorm, vermelden.

Op 14 februari biedt East57 een speciaal Valentijnsdiner aan. Wat dat precies is, dat blijft nog eventjes een verrassing, maar ik kan je verzekeren dat het lekker is. Dat het uit 3 gangen bestaat kan ik je in ieder geval wel vertellen! Leuk is dat het diner voorafgegaan wordt door een chocoladeproeverij die voor iedereen toegankelijk is. Dus win je niet? Niet getreurd! Vanaf 15.00h kun je deelnemen aan de chocoladeproeverij.

Wil jij ook kans maken op een romantisch 3-gangen diner voor 2 bij East57 op 14 februari? Het enige wat je hoeft te doen is in een reactie hieronder of op Facebook te laten weten wie je graag meeneemt.

Op 6 februari worden de winnaars bekend gemaakt! Eventuele drankjes zijn wel voor eigen rekening.

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

81 reacties op “Valentijn winactie #3: Romantisch diner voor 2 bij East57!

 • becausewelovefashion.nl

  Wat een ontzettend leuke winactie! Weer eens wat anders dan make-up. Ik doe natuurlijk mee! Hopelijk kan ik mijn lieve vriendje leuk verassen

  Beantwoorden
 • Sylvana

  Ik neem heel graag mijn liefste vriendje mee uiteten! We zijn al 4.5 jaar samen en ik zou hem hier graag mee verrassen!

  Beantwoorden
 • Lies

  Dat klinkt echt geweldig!! (vooral het deel van de chocoladeproeverij ;-) ) Ik zou hier graag heen gaan met mijn vriend, die net zo`n fan van chocola is als ik :-)

  Beantwoorden
 • Berdien

  Wat leuk!!! Ik zou een vriendinnetje van mij verrassen & haar samen laten gaan met haar aanstaande! Ze gaan trouwen in november, super leuk, en zijn nu als een malle aan het sparen. Etentjes zitten er dus eventjes niet in. Heel logisch & ook helemaal niet zielig, maar om ze te verrassen met een Valentijnsetentje zou natuurlijk helemaal top zijn. <3

  Beantwoorden
 • Pascal Enters

  Net even op de menukaart gekeken en dat smaakt naar meer {;-) Mocht het lot mij goed gezind zijn dan neem ik mijn vriendin mee, vrees dat er geen Valentijn 2016 in zit als ik dat niet doe, haha….

  Beantwoorden
 • Wil Siroen

  Wil graag mijn Dochter en haar Man verrassen en hun dit dan schenken omdat zij alles betekent voor mij.

  Beantwoorden
 • Wil Siroen

  Wil graag mijn Dochter en haar Man verrassen en hun dit schenken omdat zij alles voor mij betekenen

  Beantwoorden
 • Fleur

  Mijn vriend, we zijn dit jaar 20 jaar samen en verhuizen naar een nieuwe huis. Kan niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk met hem en onze 2 dochters te beginnen

  Beantwoorden
 • Myrthe

  Love is in the Air! ….. en East! Al 4 weken ben ik op zoek naar een liefdevolle locatie om m’n lief mee te verrassen. Als jullie dan ook nog schrijven dat Tony Chocolonely op de planken ligt….. Hij gaat zo gelukkig zijn!

  Beantwoorden
 • brenda

  ik zou mijn man meenemen. hij is niet alleen mijn man maar ook mijn vriend voor het leven.
  Heerlijk samen relaxed eten; genieten van elkaar en de avond!!!

  Beantwoorden
 • Willemijn

  Wat leuk, East57 staat al een tijdje op mijn lijstje! Ik zou hier graag met mijn vriend heen gaan. Hij is momenteel keihard aan het werk voor zijn masterscriptie dus leuke uitstapjes zitten er even niet in. Een avondje er tussenuit zou hem (en ons) heel goed doen!

  Beantwoorden
 • Corine

  Een oppas voor ons zoontje van 6 maanden is zó geregeld..zou hier heel graag heerlijk met mijn man van willen genieten

  Beantwoorden
 • Lieke Smit

  Valentijn… Mijn vriend en ik zijn nooit zo romantisch, we weten elk jaar niet zo goed wat we er mee moeten en daardoor vieren we het amper. Dit jaar zijn we vijf jaar samen en zou het een mooie verassing zijn om lekker te gaan uit eten in Amsterdam. Je zou ons hier zo mee helpen, romantisch is het al dus dat kan niet misgaan toch?

  Beantwoorden
 • Bianca

  De liefde van mijn leven, mijn steun en toeverlaat en de grootste schat die er is voor mij, mijn vriend!

  Beantwoorden
 • Laura Stoter

  Ik zou eigenlijk met mijn vriend niets doen voor Valentijn, maar nou ik deze actie voorbij zie komen zou ik hem graag mee uiteten willen nemen naar East57. Ik heb er een tijdje geleden gegeten en was onwijs enthousiast over de heerlijke sharing planken, de bieren van brouwerij het ij en de weedburger. Het gave is dat je ook de producten die je eet in de winkel kan kopen! Ik heb mijn vriend dan ook zeker enthousiast gekregen om daar een keer te gaan eten en nou lijkt valentijnsdag mij het perfecte moment om hem ook kennis te laten maken met dit gave concept!

  Beantwoorden
 • Anita van Vlijmen

  Dit zou een geweldige verrassing voor mijn lieve man zijn!
  Een speciale Valentijn voor een speciale man!

  Beantwoorden
 • Bianca

  Ik zou mijn vriend meenemen daarover bestaat geen twijfel nee,
  met drie kinderen doen we veel te weinig met z’n twee. Daarbij zijn we dol op lekker eten,
  en dol op elkaar niet te vergeten.
  Het lijkt mij leuk hem te verrassen met een romantisch diner bij East57,
  lekker eten met mijn grote liefde: I’m in heaven

  Beantwoorden
 • Annie

  Ik neem graag mijn vriend mee, we zijn bijna 5 jaar bij elkaar, erg leuk om een keer romantich te gaan dineren.

  Beantwoorden
 • simone

  Mijn lief natuurlijk! Het zou een super verassing zijn, omdat we eigenlijk niks zouden doen met valentijn.

  Beantwoorden
 • niels

  Ik zou er graag mijn vrouw mee verrassen, dat verwacht ze echt niet van mij maar na 23 jaar ben ik nog steeds stappel op mijn “highschool sweetheart”

  Beantwoorden
 • michel dolstra

  Dit zou echt geweldig zijn om mijn vriendin te bedanken voor de geweldige steun en hulp tijdens mijn herstel van een driedubbele beenbreuk lekker romantisch genieten en een zware periode afsluiten

  Beantwoorden
 • Marieke

  Ik zou mijn oma meenemen. Zij heeft vroeger altijd voor mij klaar gestaan en nu wil ik er voor haar zijn.

  Beantwoorden
 • Frank Verheijen

  Mijn vrouw Patricia. Vlak voor kerst heeft ze haar enkel gebroken en heeft met kerst dus op bed moeten liggen, ik wil haar hiermee lekker verrassen

  Beantwoorden
 • Mandy

  Ik zou graag mijn man willen verrassen we zijn deze maand 12,5 jaar getrouwd dus dat zou extra leuk zijn

  Beantwoorden
 • Joke Laanbroek

  Ik wil graag mijn mannetje verrassen met deze mooie prijs. Wij gaan eigenlijk nooit samen weg. Wat zou er nu mooier zijn dan een paar dagen met je knuffel!!

  Beantwoorden
 • Sandra Visser

  Eindelijk een valentijn met de man van mijn dromen…..
  Ik neem hem graag mee naar restaurant East57!

  Beantwoorden
 • patricia

  zou graag mijn moeder meenemen het is hdt eerste jaar dat haar man er niet meer is dus wil haar even extra in het zonnetje zetten. zodaf ze zich op de dag van de liefde gdliefd voelt

  Beantwoorden
 • willemijn

  Wat geweldig!
  Een actie die klinkt als een klok!

  Dit jaar zijn wij 25 jaar getrouwd en wat zou het meer dan fantastisch zijn om samen in dit bijzondere restaurant onze huwelijksverjaardag te vieren!
  Wij vieren onze huwelijksdag nooit omdat onze tweeling precies op onze huwelijksdag is geboren en daarom zou dit zo mooi en bijzonder zijn!
  Na een zeer drukke tijd met ziekenhuisopname en veel tegenslag lijkt het nu weer beter te gaan! Wat zou het bijzonder zijn om in Amsterdam-onze favoriete stad- dit te mogen vieren! Soms lacht het geluk je toe en met East57 lijkt dat een garantie!
  Nu al zin-Nu al zo’n zin! dank jullie wel! De voorpret is al zo leuk!

  Beantwoorden
 • Barbara

  Ik zou heel graag mijn lief Richard hiermee verrassen. Hij is meestal degene die mij verrast :-), laat ik hem dit jaar nou eens voor zijn! Hij is echt de meest romantische man ever ….

  Beantwoorden
 • Noortje

  Mijn grote liefde! Heerlijk met z’n tweetjes, ons ventje bij een nog te regelen oppas… Heer-lijk!

  Beantwoorden
 • Bibi

  Ik neem graag mijn lieve vriend mee. We zijn net verhuisd en hebben nauwelijks tijd gehad om even met zijn tweetjes uit eten te gaan. Dit zou een perfect cadeau voor ons zijn.

  Beantwoorden
 • inge

  Naar een romantisch Valentijndiner
  met z’n twee
  neem ik graag mijn lieve moeder mee.
  Zij staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij dit verwengebaar.

  Beantwoorden
 • Caroline

  mijn partner Marja, deze maand zijn we 22 jaar samen …dat is iets wat we sowieso vieren, dit diner de 14e zou het extra leuk maken….

  Beantwoorden
 • Sanne

  Met m’n moeder en voor mijn betaal ik dan wel, haha Ienne miene mutte gaat me even te ver ! Mijn moeder en ik zelf ook zijn geboren in Amsterdam-oost en lang niet meer geweest, lijkt me leuk maar vooral heerlijk !

  Beantwoorden
 • Sanne

  Met m’n moeder en voor mijn man betaal ik dan wel, haha Ienne miene mutte gaat me even te ver ! Mijn moeder en ik zelf ook zijn geboren in Amsterdam-oost en lang niet meer geweest, lijkt me leuk maar vooral heerlijk !

  Beantwoorden
 • Juliette Schuurmans

  Ik wil heel graag mijn lieve vriend verrassen met een heerlijke culinaire avond voor onze eerste valentijnsdag :)

  Beantwoorden
 • Taar

  Ik zou graag mijn moeder willen meenemen. Zij verdiend dit omdat ze een super moeder is!! Ze heeft een zware tijd achter de rug en is nog steeds bezig om dit te verwerken. Daarom lijkt het me super om mijn moeder mee te nemen.

  Beantwoorden
 • susanne

  Ik zou mijn vriend hier graag meenemen, eindelijk een keer samen uiteten, wij hebben een samengesteld gezin waarbij de jongste 2 van ons samen zijn maar nooit echt de tijd gehad om samen een avondje uit te hebben. Zou super zijn

  Beantwoorden
 • Bets

  Wat een heerlijke verwennerij is dit, ik zou er mijn man graag mee willen verrassen. En er zo samen van willen genieten van een fijn diner.

  Beantwoorden
 • Cindy Grooff

  Ik zou graag mijn vriend mee willen nemen. Dit is onze eerste Valentijn samen en ik wil graag iets speciaals doen.

  Beantwoorden
 • Lisa

  Graag zou ik een goede vriendin van mij verrassen met dit heerlijke etentje! Wij zijn allebei single met Valentijn en toch nog lekker genieten op deze dag.

  Beantwoorden
 • Laura van den M

  Dit restaurant staat al een tijdje op onze wishlist
  maar tot nu toe hebben we hem nog steeds gemist
  De pulled pork schijn je nergens beter te kunnen vinden
  Dus ik hoop van harte dat ik mijn vriend Dennis daarmee om mijn vinger kan winden!

  Beantwoorden
 • Ria

  Ik neem mijn allerliefste mee omdat ik zonder hem niet compleet ben!
  Wij zijn een soort van symbiotische tweeling maar dan in een liefdesverband.
  Hij is mijn soul-mate, mijn alles!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *