Win: een Italiaans pakket van Fattoria La Vialla

My Food Blog
Win: een Italiaans pakket van Fattoria La Vialla
balsamico_bianco_img

Al een hele tijd geleden schreef ik voor het eerst over Fattoria La Vialla. Deze Italiaanse (web)shop en boederij makt de lekkerste Italiaanse producten. Denk daarbij aan pasta’s, sauzen, olies en wijnen. Niet alleen smaakt alles wat ze maken op de Fattoria geweldig, overal is tot in detail aandacht aan besteed. Zo krijg ik regelmatig zomaar leuke pakketjes van ze als ze bijvoorbeeld weer een prijs hebben gewonnen en komen ze vaak met prachtige brochures die aandoen als boeken.

Ik ben dan ook heel blij dat in van Fattoria La Vialla een prachtig pakket mag verloten onder mijn lezers. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, bestaat Myfoodblog.nl deze maand 2 jaar en dat vierde ik al met cadeautjes. Zo kwamen er onder meer als een sushi set, kaartjes voor een workshop, een lunch voor 2 en een Marks & Spencer pakket voorbij.  Maar er is meer, zoals dus bijvoorbeeld dit Italiaanse pakket dat ik mag verloten.

Wat zit er in het Italiaanse pakket?

Allerlei nieuwe producten van Fattoria La Vialla, namelijk:

  • Sugo all’Aglione (pastasaus met knoflook, tomaat en peper)
  • Spaghetti alla Chitarra (‘gitaar’ spaghetti. Deze pasta blijft bijzonder stevig en de saus blijft er aan vier kanten aan ‘plakken’ (waardoor de smaak verdubbelt!). Hij is heerlijk met alle sauzen – bijvoorbeeld met iets simpels als tomaat of pesto- en smaakt ook heel bijzonder met wat rijkere sauzen, bijvoorbeeld Sugo all’Aglione )
  • Balsamico bianco (witte balsamicoazijn)

Hoe doe je mee?

1. Laat in de comments weten wat jouw favoriete pastagerecht is
2. Je kunt meedoen tot 10 oktober
3. Op 11 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt
4. De winnaar krijgt het pakketje z.s.m. thuis gestuurd!

Ps. Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste recepten én leuke winacties? Like Myfoodblog.nl op Facebook en mis niets!

SUGO_AGLIONE_img

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

91 reacties op “Win: een Italiaans pakket van Fattoria La Vialla

  • Armin van der Hoeven

    Favoriet is: I tubettini gratinati (de gegrantineerde tubettini) uit het receptenboek van La Vialla, Le Ricette di Guiliana

    Beantwoorden
  • Simone

    Mmmm, heerlijk. Ik houd van Italiaans eten. Ik heb eigenlijk twee favoriete recepten. De penne arrabiata van de moedeer van mijn beste vriendin. Op echte Italiaanse wijze. En mijn eigen pasta pesto met kip, courgette en zongedroogde tomaten. Ik doe heel graag mee aan deze winactie. You can never have too much pasta! <3

    Beantwoorden
  • Riekie Bos

    ik ben onwijs gek op de supersimpele Pasta Carbonara! De ingrediënten heb ik altijd in huis, het is zoooo klaar en het smaakt heerlijk! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan en dat is volgens mij ook de basis van Italiaans koken. XOXO Riekie

    Beantwoorden
  • Rosanne

    Mijn favoriete pastagerecht is spaghetti carbonara. Ik maak zelf de saus en dat is zoveel lekkerder dan uit een potje. Mijn vriend ik zijn er dol op.

    Beantwoorden
  • Devon

    Mijn favoriete pasta gerecht is pasta salmone met broccoli en uitgebakken spekjes en heerlijke kruiden knoflook room saus en dan vooral de pennen daar gaat de saus zo lekker in zitten … en dan lekker met krokant gebakken zalm er boven op .
    Loop nu al te water tanden bij het idee heerlijk

    Beantwoorden
  • Lies

    Mijn favoriete pastagerecht is simpel met en zelfgemaakte saus van zongedroogde tomaat, olijven, verse kruiden en tomatenpuree, en natuurlijk lekkere tofureepjes!

    Beantwoorden
  • Lut

    Ik hou van penne alla pizzaiola : penne,
    olijfolie,look, ansjovis ,tomaten, kappertjes, zwarte olijven, peterselie en niet vergeten parmezaan en pecorino . mmmmm heb er nu plots zin in dus dat zal hier straks op tafel komen

    Beantwoorden
  • Wendy van Oudheusden

    Ben dol op pasta maar kom altijd uit op de huis, tuin en keuken pasta.
    Spaghetti is mijn favoriet met toscaanse saus en zon gedroogde tomaten.

    Beantwoorden
  • Jennifer

    Ik ben dol op pastagerechten! Er zijn zoveel pastagerechten die ik zo lekker vind. Maar als ik moet kiezen dan is mijn favoriet een klassieker: Pasta met bolognese saus. Maar de saus uiteraard zelfgemaakt! met champignons, paprika, look, ajuin, veel kruiden en uiteraard tomatensaus. Afgewerkt met een grote portie gemalen kaas :)

    Beantwoorden
  • Marjon

    Ragu! Of wat wij in Nederland ook wel de bolognesesaus noemen. Wij vullen hem alleen wel aan met flink wat groente, met onze 4 kinderen is dit een ideale manier om ze flink te laten eten. Schalen gaan schoon leeg!

    Beantwoorden
  • Mariet

    Stoofvlees met Italiaanse kruiden en lekker lang gestudeerd in rode wijn en tomatensaus. Eten met penne ……….. heerlijk

    Beantwoorden
  • Simone

    Spaghetti met olijfolie, knoflook en spaanse pepertjes dat vind ik het aller lekkerst. Lekker simpel maar echt smullen !

    Beantwoorden
  • Wendy

    Mijn Favoriete Italiaanse gerecht wat is geregeld maak is ovenschotel met cannelloni pasta gevuld met gehakt en paprika, het is zo lekker.

    Beantwoorden
  • Wendy

    Mijn favoriete Italiaanse gerecht wat ik geregeld maak is ovenschotel met cannelloni pasta gevuld met gehakt en paprika, het is zo lekker.

    Beantwoorden
  • Sandra

    Goede pasta met rucola, paddenstoelen, pesto. Heerlijk!! Ook lekker met italiaans kalfsmedaillon of kip met pesto en prosciutto. Maar eigenlijk elke pasta.

    Beantwoorden
  • Ingrid

    Ik ben dol op Italiaans, maar een van mijn favouriten is toch wel cannelloni met spinazie en gehakt.Zaaalig!
    Toevallig gaan wij over 2 weken naar la Fattoria La Vialla. Ik ben heel benieuwd hoe het daar is.::))

    Beantwoorden
  • Wendy Kramer

    Zolang er pasta, knoflook, olijfolie, een scheutje liefde en heel veel gezelligheid aan te pas komen vind ik alles lekker!

    Beantwoorden
  • pien

    mijn favoriete gerecht is moeilijk kiezen, ben gek op alle soorten pasta’s en ander Italiaans eten, een lekkere tagliatelle met champignon roomsaus. mmmm.
    carpaccio, lekkere zabaglione, Maar spaghetti Bolognese is hier wel de favoriet

    Beantwoorden
  • Julie

    Wauwie, wat ziet dit Italiaans pakket van Fattoria La Vialla er prachtig uit! Alleen dat flesje al, wat een mooie details. Het liefste eet ik zelfgemaakte pompoen ravioli met salieboter en parmezaanse kaas, jammie! De Italiaanse keuken is mijn favoriete keuken in zijn eenvoud, by far, door de pure ingrediënten.

    Beantwoorden
  • Sandra

    met een half-Italiaanse man ben ik natuurlijk redelijk thuis in deze keuken. Cannelloni gevuld met spinazie/kaas/rodewijn vulling is wel onze favoriet maar ik draai mijn hand ook niet om voor een lekkere pittige tomaten/garnalensaus met sinaasappel !!

    Beantwoorden
  • Anna

    Spaghetti Aioli met parmezaan…

    Gewoon simpel olijfolie klein gesnipperde knoflook, chilipeper en peterselie… Heeerlijk

    Beantwoorden
  • Barbara

    Ik ben gek op italiaans eten dus ik doe graag mee, mijn favoriet is pasta (steeds andere) met kruidenroomkaas en gorgonzola en mozzarella opgelost in kaassaus , dus kaasspaghetti, zo heerlijk

    Beantwoorden
  • renate

    De spagetti van mijn moeder vind ik zo ontzettend lekker! Ik zou haar graag dit pakketje schenken en daarmee nog een keer willen vertellen hoe lekker ze haar spagetti maakt. Ik denk dat er vooral veel liefde in zit en ze zou weer zoiets lekker kunnen bereiden met de nieuwe producten van Fattoria la Vialla die je hierboven omschrijft. Ik ben benieuwd :-)

    Beantwoorden
  • Hugo

    Pasta carbonara con bistecca e tartuffo, waarin je de beste truffels van het seizoen combineert met een overheerlijke carbonara saus. Plezier in zowel de keuken als tijdens het eten gegarandeerd!

    Beantwoorden
  • Maartje

    Mmmm, lovers Lasagne :)). Lasagne met aubergine, tomatensaus en lekker veel kaas! ( nu al zin om het deze week voor mijn hubby te maken!).

    Beantwoorden
  • Susan

    Favo recept in ons huis is super simpel: Verse pasta met truffel, room, courgette en bospaddestoelen. Heerlijk!

    Beantwoorden
  • Joanne Kamp

    Hoi,
    Wat een leuke winactie! Ik ben dol op pasta dus zou dit pakket erg graag willen opsmullen. Mijn favo pasta recept is pasta carbonara. Smaakt heerlijk en super simpel! Alvast bedankt,
    Joanne

    Beantwoorden
  • Hennie

    Mijn allerliefste? oef vind er zo ontzettend veel lekker en telkens experimenteer ik weer en iedereen vind dat dan ook weer heel lekker.
    En als ik een keer dezelfde maak, dan valt het weer anders uit omdat ik er dan weer andere producten aan toe voeg haha..een grote uitdaging voor mij

    Beantwoorden
  • Dientjuh Jansen

    Ta­gli­a­tel­le met zalm, room­kaas en cour­get­te zo heerlijk! ik doe heel graag mee en nog hartelijk gefeliciteerd!
    twitter https://twitter.com/janus40 en getweet
    Facebook dientjuh jansen en reactie
    instagram dientjuh1979
    bloglovin Dienekuh Jansen

    Beantwoorden
  • Thea

    mijn favoriete gerecht is ravioli gevuld met pompoen en salieboter. Een hele klus maar wel echt de moeite waard om te maken;-)

    Beantwoorden
  • Hanane Oulhaizoum

    Mijn favoriete pastagerecht is een lauwwarme pastasalade. Hier zit in penne (warm), gegrilde kipfilet (warm), rucola mozarella, geraspte kaas, cherrytomaatjes en pijnboompitten…..mmmmmmmm

    Beantwoorden
  • Johanna

    Lasagne is toch wel mijn all time favourite! Het gebeurt dan ook geregeld dat ik in een pizzeria toch niet ga voor de pizza, maar alsnog voor de lasagne!

    Beantwoorden
  • Elianne

    Gnocchi met tuinbonen, uitgebakken spekjes en creme fraiche, afgemaakt met wat rucola en parmezaanse kaas. Eet ik gemiddeld een keer per week, zo heerlijk!

    Beantwoorden
  • Clau-dya

    Een goede el dente spaghetti met verse groene pesto met cherry tomaatjes en spekjes, simpel maar zo lekker

    Beantwoorden
  • Suzanne

    Stiekem.. is al het Italiaanse eten heerlijk. Maar als ik dan echt moet kiezen, ben ik gek op cannelloni con spinaci e ricotta. Hmmm :)

    Beantwoorden
  • Nikki

    De lekkerste pasta die ik ooit gegeten heb was een pasta Norma. Verse saus van cherrytomaatjes, een grote pastasoort (penne!), aubergine, mozzarella bolletjes.. Heerlijk! Daarnaast maak ik graag mijn eigen pasta bolognaise saus zelf

    Beantwoorden
  • Leila

    Mijn favoriete pasta is er een met mozzarella, pesto, pijnboompitjes, zwarte olijven en Parmezaanse kaas flakes.

    Beantwoorden
  • Petra L.

    Mijn favoriet is spaghetti Carbonara. En dan ‘t liefst bij Corte d’Olivo in Lazise. Het authentieke Italië, écht een belevenis om nooit meer te vergeten.

    Beantwoorden
  • Larissa

    Zonder twijfel, zelfgemaakte Gnocchi met brocollipesto. Ultimate favourite. Wat heb je nodig:

    1 stronk broccoli, in stukjes gesneden – dit is ongeveer 275 gram
    35 gram pijnboompitten
    35 gram cashewnoten
    1 rijpe avocado
    1 flinke hand verse basilicum
    2 teentjes knoflook
    het sap van 1 citroen
    zout en peper naar smaak
    een paar zongedroogde tomaatjes
    2 porties gnocchi

    SMULLLLEEEEEN.

    Beantwoorden
  • Maryse hocks

    Ik ben gek op lasagne en maak dit graag voor mijn gasten zelfs mijn schoonmoeder is (eindelijk) stil ervan?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *