Win: Japanse sushi set

My Food Blog
Win: Japanse sushi set
sushi set Tokyo

Ik geloof dat jullie net zo dol zijn op sushi als ik. Kijk maar naar de cijfers. Mijn bestgelezen bericht ooit is nog altijd die waarin ik je vertel wat je in je sushi kunt gebruiken als vulling. Met dat in het achterhoofd, heb ik een prijs voor jullie waar je als sushi-liefhebber wel heel blij van wordt. Omdat mijn blog 2 jaar bestaat deze maand, mag ik van de webwinkel fonQ 1 sushi set, t.w.v. € 38,50 verloten onder mijn lezers. Is dat geen te gekke prijs? De set bestaat uit 6 delen, namelijk 2 borden, 2 kommen en 2 sets chopsticks. De sushi set is een ontwerp van het prachtige Japanse merk Tokyo design studio, wat porselein maakt met klassieke Japanse prints. Overigens verkoopt fonQ nog veel meer mooie merken servies. Dus neem daar ook vooral eens een kijkje.

Heb ik je enthousiast gemaakt? Zo maak je kans om de sushi set te winnen:

 1. Laat in de comments hieronder weten met wie jij sushi wil eten
 2. Meedoen kan tot 19 september, op 20 september wordt de winnaar bekend gemaakt
 3. Bedenk alvast welke sushi je gaat maken ;-)

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

33 reacties op “Win: Japanse sushi set

 • Diana

  Ik wil graag met mijn beste vriendin Fleur sushi eten, omdat ik binnenkort op mezelf wil gaan wonen en dan met deze set lekker sushi kan eten.

  Beantwoorden
 • Diana

  Ik wil graag met mijn beste vriendin Fleur sushi eten, omdat ik binnenkort op mezelf wil gaan wonen en dan deze set goed kan gebruiken.

  Beantwoorden
 • Simone

  Mooie set en een hele mooie kleur! Toen ik de vraag zag met wie ik sushi zou willen eten had ik al allerlei BNers bedacht of vriendinnen enzo. Maar eigenlijk zou ik wel eens sushi willen eten met mijn vader waarmee ik al bijna 6 jaar geen contact meer heb. Gewoon rustig sushi eten en dan eens kletsen over het hoe en waarom. Ik bedenk me nu ik dit typ dat hij niet eens van vis houdt! Vega sushi it is :-)

  Beantwoorden
 • Nynke B

  Wat leuk zeg! Ik nodig mijn zus uit. Sinds ik niet meer thuis woon, zien we elkaar een stuk minder. Kunnen we weer een keer bijkletsen.

  Beantwoorden
 • Silvia Haitsma

  Omdat mijn vriend en ik als vegetariërs het super leuk vinden om zelf sushi te maken, zou ik graag deze prachtige set van Tokyo desgin studio willen winnen om vervolgens samen met hem de sushi op te eten uiteraard.

  Beantwoorden
 • Loes Pikkemaat

  Ik wil heel graag sushi eten met mijn lieve vriendinnetje Renske. Ze is zwanger van haar eerste kindje en ze heeft de afgelopen 7 maanden geen sushi meer gegeten. Dit zal goed van pas komen dan :D

  Beantwoorden
 • Mark Musters

  Ik wil graag sushi eten met mijn vrouw Joyce. Ze is gek op sushi (net als ik ?), en ondanks dat ik de kok ben in huis is dat nou net één van de dingen zijn die ik zelf nog niet heb klaargemaakt. Ook voor mij een reden om aan de slag te gaan met sushi.

  Beantwoorden
 • Crystal

  Ik eet graag sushi met me beste vriendin! Het is haar lievelingseten en met zo’n set kunnen we thuis doen alsof we uit zijn!

  Beantwoorden
 • fleur bockting

  Ik wil graag sushi maken (en vooral eten) met mijn zusje milou! Omdat de vorige keer dat we het zelf hebben gemaakt het er niet uitzag maar we gaan het gewoon nog een keer proberen, het zal ons lukken!:). En wat is nou leuker dan om onze (hopelijk) perfecte sushi ook nog mooi te kunnen presenteren!

  Beantwoorden
 • Annet

  Vanaf deze super mooie sushi-set wil ik heel graag mijn eigen sushi serveren aan mijn vriendinnetjes!! Ons leven verandert behoorlijk de laatste jaren doordat de een moeder is, de ander zwanger en weer een ander (nog) niet. Ik zou zowel vegetarische sushi als met tonijn, dijon mosterd en komkommer maken!! NOMNOMNOM :)

  Beantwoorden
 • Amaya

  Samen met de allergrootste Japan-lover die ik ken:
  mijn zeer geëerde vader!
  Je hoeft deze man maar een flits van eetstokjes te laten zien of een vlaag van rijst te laten ruiken en hij is niet meer rustig te krijgen voor hij Japans heeft gegeten.
  In elke stad waar we komen gaat hij direct opzoek naar een écht Japans restaurant.
  Hopelijk wil hij de volgende keer gewoon bij mij thuis eten met dit mooie setje…

  Beantwoorden
 • Debbie

  Ik zou de sushi eten met mijn collega Simone. Ik ben dol op sushi.maar je zou haar een echte verslaafde kunnen noemen ;)

  Beantwoorden
 • Lies

  Ik wil graag sushi eten met mijn lieve vriendin Rosalyn, gewoon als excuus om weer een super gezellig avondje te hebben!

  Beantwoorden
 • Evelien DV

  Ik wil sushi eten met mijn mama. Niet alleen omdat ze (obviously) de allerliefste is, maar ook omdat ze dat nog NOOIT gegeten heeft. Smaak is volgens mij toch op z’n minst een beetje genetisch bepaald, dus ze moet er ook wel van houden! En anders kan ze gewoon taartjes op die mooie bordjes serveren, dan ben ik ook al lang blij. :-)

  Beantwoorden
 • Lynda

  Ik wil graag met m’n 17 jarige dochter sushi eten. We willen een poging wagen om t zelf te maken en dan kunnen we t gezellig en in stijl opeten samen. Quality time;). Jij Gefeliciteerd!
  Groet, stille lezer Lynda

  Beantwoorden
 • Anita H.

  Met 3 goede vriendinnen wil ik graag sushi eten. Samen sushi maken stond sowieso al op de planning. Leuke activiteit voor in de winter.

  Beantwoorden
 • Linda

  Ik zou graag sushi willen eten met Romy. We zijn er allebei gek op en Romy vindt het erg leuk om het af en toe, helemaal zelf, voor ons te maken. En het is natuurlijk extra leuk als je het op mooie schaaltjes op kunt dienen.

  Beantwoorden
 • Claudia

  Happy blog anniversairy! Ik zou heeeel graag één grote sushi party houden met mijn vriend en familie waarbij dit sushi servies een mooi verjaardagcadeau zou zijn omdat ik op de dag dat jij het weggeeft jarig ben :D Om nog maar te zwijgen over de ontelbaar verschillende, heerlijke vullingen waar ik nu al naar uitkijk!

  Beantwoorden
 • Esther Ackermann

  Ik wil graag Sushi eten met een vriendin die ik een aantal jaar geleden uit het oog heb verloren. Graag wil ik met haar leuke en hilarische momenten herleven. Dit doen wij natuurlijk wel in Stijl met deze oogverblindend mooie Sushi set. Itadakimasu! (eet smakelijk)

  Beantwoorden
 • Tabitha van Ommen

  Oeh yes please! Ik wil binnenkort mijn nieuw bedachte sushirol maken. En dat zou echt prachtig staan op deze set. Verliefd!

  Beantwoorden
 • Nikki

  Ik zou graag sushi willen eten met mijn vriendinnen. Eind volgende week betrek ik in een nieuw appartement. Ik ben dus al enige tijd leuke spullen aan het verzamelen voor mijn huisje. Maar hoe leuk zou het zijn om tijdens het eerste bezoek van mijn vriendinnen sushi te eten met deze set? Ik denk heel leuk! Of het lekker wordt is geen twijfel over! Genoeg recepten te vinden!! :)

  Beantwoorden
 • Rian de Gelder

  Ik vind het leuk om samen met mijn man sushi te maken, lekker met avocado en zalm enzo… Deze set maakt zo’n Japans avondje helemaal compleet!

  Beantwoorden
 • Dagmar

  Wat een prachtige sushi set! Ik ben gek op sushi en zou het graag maken voor mijn goede vriendin Kyra. Ze is net zoals ik gek op vis, maar kan het bijna nooit eten omdat haar man er allergisch voor is. Met dit mooie servies zou het een dubbel feestje zijn om gezellig samen sushi te eten :)

  Beantwoorden
 • Shirley Tromp

  Ohh dit set zou een goede toevoeging zijn aan mijn uitzet die ik binnenkort eindelijk mag gaan gebruiken! Ik zou graag sushi maken voor mijn vriend Menno als ik op de helft van mijn afval periode zit. Zo kunnen we samen vieren hoe goed het gaat en kan hij ook eindelijk weer eens wat lekkers eten en genieten van mijn liefde voor koken!

  Beantwoorden
 • Anna Roelfsema

  Ik zou het heel graag eens willen maken! Het is meer de angst voor rauw vis denk ik dus moet het echt eens gaan doen! Supermooie set hoor

  Beantwoorden
 • Jessica

  Wij gaan over een half jaar met opa en oma naar Japan voor een rondreis, maar we zijn (nog) niet echt viseters. We zijn aan het oefenen met japanse gerechten om het alvast te leren eten! Sushi is daar natuurlijk essentieel om te kunnen eten, en het ziet er ook nog eens super leuk uit!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *