Win: een herfst bakvorm van Nordic Ware

My Food Blog
Win: een herfst bakvorm van Nordic Ware

Het is je vast niet ontgaan: mijn eigen verjaardag én mijn blogverjaardag. Daarom regent het deze maand prijzen op Myfoodblog.nl! Vandaag mag ik in samenwerking met Kookpunt een herfst bakvorm van Nordic Ware weggeven. De Nordic Ware Autumn Treats in Brons om precies te zijn. Je bakt er cakejes mee in eikelvorm, esdoornblad en pompoenvorm. Het Amerikaanse merk Nordic Ware maakt prachtige bakvormen en dat doen ze al sinds 1946. De vormen worden gemaakt van aluminium wat zorgt voor een mooi bakresultaat, egale bruining en details zoals in deze bakvorm.

Het viel me op dat de cakejes er ook echt mooi uitkomen. Je hoeft geen enkele moeite te doen om ze uit de vorm te krijgen. Wel vette ik voor de zekerheid de bakvorm van tevoren in. Ik ging voor klassieke chocoladecake naar dit recept. Ik ben ook heel benieuwd wat jij met deze vorm wilt gaan maken? Ga jij voor een lekkere herfstige variant met appel en kaneel of misschien één met pompoen of wortel? Of ga je toch ook voor de chocoladecake? Je kunt alvast wegdromen, want ik mag één Nordic Ware Autumn Treats Bakvorm weggeven!

Wat moet je doen? Heel simpel!

 1. Laat in een reactie hier of op Facebook weten wie jij weleens wil verrassen met een herfstcake!
 2. Meedoen kan tot en met 1 oktober.
 3. Op 2 oktober maak ik de prijswinnaar bekend
win een bakvorm

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

44 reacties op “Win: een herfst bakvorm van Nordic Ware

 • Kelly

  Super leuk! Ik ben dol op bakken en deze vormpjes zijn perfect. Ik zou graag mijn moeder verrassen met wat lekkere cakejes, dat verdient ze absoluut met al het harde werken.

  Beantwoorden
 • Lucie

  Het lieve meisje van mijn zoon is dol op bakken! En omdat ze tot nu toe nog niet zoveel cadeau kreeg in haar leven én omdat ze binnenkort jarig is, zou ik dit keer de rollen willen omdraaien en haar deze prachtige herfst bakvorm van Nordic Ware cadeau doen, mét inhoud!

  Beantwoorden
 • Britte

  Wat komen de cakejes prachtig uit de vorm zeg! Op 1 oktober ben ik jarig dus ik zou deze vorm gebruiken om heerlijke, schattige late verjaardagstraktaties te maken voor familie en vrienden! Als ik niet win denk ik dat de vorm misschien wel ga kopen met verjaardagsgeld… :-)

  Beantwoorden
 • Liesbeth

  wat ziet dat er leuk en lekker uit! Ik wil heel graag mijn moeder verrassen met deze heerlijkheden! Zij heeft het niet zo makkelijk en kan wel wat snoeperigs gebruiken

  Beantwoorden
 • Giulia

  Ohh, wat een prachtige vorm! Ik zou ‘m heel graag gebruiken om wat lekkers te maken voor onze leden op de sportschool waar ik werk, daar worden gezonde baksels na een pittige workout altijd zeer gewaardeerd!

  Beantwoorden
 • Nadine

  Super leuk! Ik zou graag mijn zusje verassen. Ze kan sinds kort weer vast voedsel eten en dus ook eindelijk weer lekkere cakejes en chocola. Nu bouwt ze dat langzaam op en is het super leuk als ik cakajes in deze leuke vormpjes kan geven. Dat maakt het eten net wat leuker en dat kan ze heel goed gebruiken :)!

  Beantwoorden
 • Tamara TS

  Oeh, die zijn leuk!!! Ik zou eerst mijn man verrassen en daarna de buren, omdat die ook altijd iets lekkers over de schutting geven als de buurvrouw of de buurkinderen gebakken hebben. Op die manier kan ik iets lekkers teruggeven!

  Beantwoorden
 • Lori Sepp

  Ik heb deze vormpjes op mijn verlanljst en als Ik de winnar ben ga Ik heerlijk pompoen cakejes en ook Apple cakejes en ga Ik mijn vriendinen (Caroline, Niki, Carol, Erin, Lisa, Jani, Bobbi, Anna), en ook mijn schoonmoeder en buren blij maken. Vier de Herat!! Als we in het Engels zeggen- Sharing is caring ❤️

  Ook alvast gefeliciteerd met uw verjaardag.

  Beantwoorden
 • Esperanza

  Wauw! wat zo ik deze bakvormen willen winnen zeg! Ik ben dol op herfst en omdat ik normaal niet bak maar kook, ben ik super benieuwd hoe dit zal gaan uitpakken! Ik zou graag mijn oma en opa willen verrassen met een lekkere taart aangezien ik door omstandigheden bij hun woon en omdat ik ze erg dankbaar ben voor wat ze voor mij doen! Vooral mijn oma! Ze kookt apart voor me omdat ik vegan ben en daarom ook extra last bezorg :( hopelijk win ik dit fantastisch kado en kan ik een lach op hun gezicht toveren <3!

  Beantwoorden
 • Laura

  Wat een leuke vormpjes!!
  Ik zou graag mijn vriend willen verrassen met lekkere cakejes, waarom? Omdat hij vaak niet eens door heeft hoe speciaal hij voor mij is. Ik ben de laatste maanden niet de aller leukste vriendin, in de zin van; te somber en veel aan mijn hoofd: maar hij is in deze tijd mijn lichtpuntje en dat heeft hij niet altijd door waardoor hij onzeker wordt. Iets wat absoluut niet nodig is,en ik hoop dat hij zelf eens gaat inzien hoe belangrijk hij voor mij is. Zijn wens is om mij eens echt gelukkig te zien, mijn wens is om samen met hem gelukkig te zijn! En ook niet geheel onbelangrijk; Hij houdt heeel erg van lekker eten! Lekker eten maakt alles beter. :)

  Beantwoorden
 • Esther

  Ik zou graag mijn moeder verassen met die mooi gevormde cakejes omdat zij altijd lekkere en gezonde dingen voor ons bakt en dat ze zeker ook deze vormpjes heel mooi vind.

  Beantwoorden
 • Judith

  Wat een leuke vormpjes! Ik zou mijn zus er blij mee maken, die is dol op bakken! Ze heeft de ziekte van Crohn en kan niet alles eten maar dat weerhoudt haar er niet van voor anderen te bakken!

  Beantwoorden
 • Edith Bounin

  Graag helemaal voor mij zelf…houd heel veel van bakken en voor de donkere dagen die komen gaan we er weer voor.
  De ouderen in de flat krijgen met hun spelletjes dagen weer een lekkernij van eigen bodem…TE leuk!!

  Beantwoorden
 • Thea Oosterveen

  Ik ben dol op bakken en bak bijna ieder weekend vrijwillig iets lekkers voor de gasten en vrijwilligers van het lokale hospice. Ik zou hen graag verrassen met prachtige herfstcakejes.

  Beantwoorden
 • Tabitha

  Absoluut mijn mama. Buiten dat ze me het het genot van bakken heeft bij gebracht heeft ze op heel veel verschillende manieren dit bakblik wel verdiend

  Beantwoorden
 • Rebecca Hagedoorn

  Dat is leuk!! Eens wat anders om cake in te maken!
  Ik zal heel graag een herfst cake maken voor mijn ouders. Lekker voor bij de koffie en natuurlijk ook voor m’n man en zoon en mezelf!!

  Beantwoorden
 • Eef

  Wat leuk! Het liefste verras ik mijn beste vriendin met deze cakes! Zij is een ontzettende zoetekauw en houdt zelf ook erg van bakken :D

  Beantwoorden
 • Lydia Modderman

  Hoi!

  De herfst is echt “mijn” seizoen: de gekleurde bladeren, het koude briesje en genieten van warme chocolademelk met cake of koekjes. En waarom het helemaal “mijn” seizoen is, is omdat ik dan jarig ben (11 oktober)! Mijn voorliefde voor de herfst deel ik met mijn vriend, het is ook zijn favoriete seizoen. Daarom zou ik hem tijdens deze eerste herfst in ons nieuwe huisje willen verrassen met lekkere herfstcake – en daarnaast ook mijn verjaardagsvisite :)

  Beantwoorden
 • Nell Nijssen

  Ik ben een bakkluns pur sang en moet het vaak hebben van de mooie vormpjes. Ik wil met deze schattige herfstcakejes mijn liefste buurvrouw verrassen. Ze is 98 en nog steeds dol op zoetigheid. Ze zou glimmen van begeerte als ik haar deze lekkernijen zou brengen!

  Beantwoorden
 • Anne-Marie

  Wat een prachtige vorm. Ik vind de herfst ook bij uitstek de periode om lekker te bakken. Ik zal dan heerlike herfst cakejes maken voor mijn lieve collega’s van De Haagse Hogeschool :)

  Beantwoorden
 • Trijntje

  Ik zou graag manlief met een lekker appelcake willen verassen,,gewoon om dat hij het verdient !
  En gek op appelcake/ taart is?

  Beantwoorden
 • Trijntje Lautenbach

  Ik zou graag manlief met een lekker appelcake willen verassen,,gewoon om dat hij het verdient !
  En gek op appelcake/ taart is?

  Beantwoorden
 • Marion Agterberg

  Gefeliciteerd!!!
  En wat een leuke vorm!! Echt een musthave voor komend herfst seizoen.
  Wie zou ik blij maken met zo’n leuk cakeje?
  Mijn kinderen voor hun pauze hap naar school!
  Lekker met naturel of chocolade cake!!
  Wat zullen ze er blij mee zijn!

  Beantwoorden
 • Christel van stiphout

  Wauw die vorm is echt zo gaaf. Leuk om alle vrijwilligers en kindjes die meedoen met onze halloween activiteit in onze wijk, te verrassen met een heerlijk pompoen cakeje, of cakejes met appel en kaneel, of chocolade cakejes met stukjes hazelnoten erin of Cocos cake met chocolade of……..nou ideeën genoeg. Nu deze prachtige vorm nog. Fingers crossed.

  Beantwoorden
 • Silvia

  Wow wat gaaf!! Afgelopen zaterdag deze mooie vorm gezien op de Taart en Trends beurs in Utrecht.
  Ik had die dag al teveel gekocht en heb daarom deze mooie vorm aan mijn neus voorbij laten gaan. Laat jij nu net een mooie winactie hiermee hebben…
  Ik zou er heerlijke herfstcakejes met appels en peren uit de boomgaard van mijn ouders mee maken. Kan ik mijn familie hier mooi mee verrassen.

  Beantwoorden
 • Dena essens

  Ik zou graag voor mijn lieve collega’s op kantoor een healthy baksel proberen met deze vormpjes. We maken vaak omstebeurt wat lekkers en met deze vormpjes maak ik er echt een feestje van met de donkere herfstdagen. Een mooie kruidige pompoen cake wil ik dan gaan maken

  Beantwoorden
 • Monique Lodder

  Waaaah ze zijn zo mooi!!!! Ik zou ze graag winnen en samen met mijn moeder delen om heerlijke dingen mee te maken. En om er zelf flink mee te oefenen om er volgend jaar winnende cakejes voor Heel Holland Bakt te kunnen maken. Hopelijk mag ik dan mee doe!! :-D

  Beantwoorden
 • Marja Buit-Geldof

  O wat een mooie vorm ! Ik zou heel graag mijn lieve dochter op haar verjaardag willen verrassen met een mooie herfstcake !

  Beantwoorden
 • Michelle

  Wat een leuke actie zeg! Ik zou deze bakvorm heel graag winnen voor mijn mama, want die is binnenkort jarig en wat is er nou beter dan cake te kunnen maken wat bij haar verjaardagsseizoen past? Mijn moeder (en ik eigenlijk ook) houdt enorm van de herfst. Als er een stapel blaadjes ligt moet ze er toch altijd even onder trappen zodat het blaadjes regent. Lijkt me geweldig om op een gure herfstmiddag met een grote kop thee, de open haard aan en deze toepassende cakejes op de bank gezellig te kletsen met mijn mama.

  Xoxox

  Beantwoorden
 • Joyce van der Burg

  Ik zou graag mijn opa en oma willen verrassen die sinds een aantal weken in het verzorgingstehuis wonen.

  Beantwoorden
 • Charlotte

  Hey wat een leuke winactie!
  Ik zou graag mijn familie willen verassen met een paar herfsttaartjes, mijn tante is bijna jarig en kort daarna gaat ze als het goed is bevallen :) Niet alleen wil ik mijn tante verassen maar ook mijn ouders, die zijn over een maandje jarig (twee dagen na elkaar) dus veel te vieren de komende tijd!

  Groetjes,
  Charlotte

  Beantwoorden
 • Lies

  Wat een beeldschone bakvormen! Ik verras mijn man hier graag mee als hij jarig is binnenkort (of daarna gewoon zomaar ;-) )!

  Beantwoorden
 • marcia flohil

  super leuke actie. ik zou er graag mijn kleindochter van 12 mee verrassen
  ze is dol op bakken en probeert van alles uit. een eigen bakvorm of eigenlijk bakvormpjes zou wel heel erg leuk zijn..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *