Winactie Valentijn #2: Win een Emile Henry bakvorm

My Food Blog
Winactie Valentijn #2: Win een Emile Henry bakvorm
emile henry bakvorm

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUWE WINACTIES? LIKE MYFOODBLOG OP FACEBOOK

De liefde van de man (en de vrouw!) gaat door de maag, toch? Waarom verras je jouw Valentijn niet met een lekkere taart. Nouja, ook een beetje voor jezelf natuurlijk, want je lief gaat vast die taart niet in zijn eentje opeten ;-). Vorig jaar maakte ik dé ultieme Valentijnstaart met witte chocolade en frambozen. Voor dit jaar weet ik het nog niet. Jij wel?

emile henry 2

Dat komt goed uit! Ik mag van fonQ een mooie rode Emile Henry bakvorm in de vorm van…. een hart weggeven! Hoe leuk is dat? De bakvorm is gemaakt van keramiek, is oven-, vaatwasmachine-, en magnetronbestendig, dus dat is lekker makkelijk. Wil jij deze mooie bakvorm winnen? Het enige wat jij hoeft te doen is in een reactie te laten weten wat voor een taart of cake jij hier in zou willen bakken. De winnaar maak ik 6 februari al bekend en krijgt de bakvorm op tijd thuisgestuurd voor Valentijnsdag!

Doe dus ook mee en laat weten welke taart jij wil maken in deze mooie bakvorm!

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

109 reacties op “Winactie Valentijn #2: Win een Emile Henry bakvorm

  • Emily van Kampent

    Wat een mooie bakvorm! Ik zou er een red velvet taart in maken met een witte chocolade glazuur en roosjes van fondant. Omdat ik op valentijnsdag een vergadering heb, zou ik de taart meenemen voor mijn lieve collega’s. Maakt het vergaderen gelijk een stuk leuker!

    Beantwoorden
  • Janieke

    Oh wat gaaf deze mooie bakvorm! Haha, de liefde van de man gaat echt door de maag heb ik gemerkt ;)! Mijn vriend is een echte pure chocolate lover, dus ik denk dat ik jouw tulband cake in deze vorm zou bakken: https://myfoodblog.nl/recipe/chocolade-tulband-cake/
    Misschien dat ik de cake doorsnijd, en een vulling van zelfgemaakte banketbakkersroom en frambozen o.i.d. ertussen doe.

    Mmmm… De twijfel slaat toe.Die valentijnstaart die je vorig jaar geplaatst hebt ziet er ook ontzettend lekker uit! Misschien dat ik die wel doe, in plaats van
    de witte chocolade zou ik dan wel pure gebruiken.

    Ik hoop zo dat ik deze vorm win =D!

    Beantwoorden
  • Anita

    Mmm dat is even lastig. Als ik wat lekkers voor mezelf en de kinderen maak ga ik voor een taart van witte chocolade en frambozen‏ en kwark. Zo lekker
    Maar als mijn man mag kiezen gaat hij zeker voor een heerlijke roombotercake.
    Kortom, ik denk dat hier deze taartvorm heel vaak gebruikt gaat worden ;-)

    Beantwoorden
  • Daphne

    Wauw wat een super leuke bakvorm! Als ik die zou winnen zou ik appel rabarber crumble maken. laatst maakte ik die voor het eerst en hij was zeker voor herhaling vatbaar :D Naast dat ik de bakvorm zou gebruiken voor Valentijn zou ik ook een taart maken voor mijn verjaardag.

    Beantwoorden
  • Lies

    Wat een mooie vorm zeg! Veel mooier dat al die siliconen vormen! Ik zou er een chocoladecake in bakken met stukjes pure chocolade er in, jum!

    Beantwoorden
  • Verbeken Lut

    Met zo’n leuke hartvorm ga ik zeker voor de amandelperentaart . Dit is echt een taart naar ons beider hartje .

    Beantwoorden
  • Esther

    Wauw! Ik zou een heerlijke gezonde frambozen chocolade brownie maken met gezonde chocolade fudge als topping! Stiekem hou ik zelf meer van chocolade dan maar vriend maar gelukkig kan hij mijn gezonde chocolade baksels altijd wel waarderen!

    Beantwoorden
  • sandra

    Wat een mooie bakvorm, die wil ik zeker graag winnen. De liefde van mijn vriend gaat inderdaad ook door de maag. En met name chocolade is hier altijd heel snel op. Ik zou dus een lekkere chocoladecake voor hem maken, met verse vruchten er op. Op 14 februari neemt hij me ergens mee naartoe, waar we heen gaan is nog een verrassing. Ik ben super benieuwd en zou ook graag iets voor hem doen, een taart zal hij zeker waarderen.

    Beantwoorden
  • Bettina

    ik zou een frambozen kruimeltaart met witte chocolade maken zonder extra suiker mooi versierd met framboosjes ❤️

    Beantwoorden
  • Sophie

    Hi Judith! Als ik deze supermooie bakvorm zou winnen, zou ik er een appeltaart met kaneel en rozijnen in maken! Dat heeft mijn vriendje super graag. Als de taart dan ook nog eens in zo’n mooie bakvorm zit, zal het dubbel zo veel smaken!

    Beantwoorden
  • Kate

    Als ik de bakvorm zou winnen dan zou ik een heerlijke fudgy chocoladefudgetaart hierin maken met een laagje salted caramel!

    Beantwoorden
  • Christa

    Wow wat een mooie bakvorm! Ik zou er graag een chocoladetaart met rode bietjes in willen maken. Perfecte combinatie!

    Beantwoorden
  • Ponnet Bianca

    een heerlijke vanille taart met lekkere belgische chocolade erboven op dat is mijn vrouwke haar lievelingstaart

    Beantwoorden
  • Els De Backer

    Een appeltaart met kaneel en rozijntjes! En eerst eten we een lamsstoofpotje in mijn tajine van Emile Henry! Als dat niet heerlijk samen gaat, weet ik het niet meer…

    Beantwoorden
  • Karlijn

    Dat de taart in de vorm van een hart is maakt hem al Valentijnachtig dus verder zou ik er een chocoladetaart uit 3 delen met steeds een laagje room er tussen willen maken. Als topping een mooie bloem van fondant.

    Beantwoorden
  • Klavier

    Zo`n mooie vorm! Die zou ik graag gebruiken om er `n lekkere ananas-kwarktaart in te maken , is bij ons favoriet! (En nu maar duimen)

    Beantwoorden
  • barbara

    ik zou er een lemon meringue pie in maken

    lemons omdat de liefde soms wel bitter is

    maar soms ook zo mierzoet als de meringue

    Beantwoorden
  • Nina Mol

    Superleuke actie en wat een leuke vorm! Ik zou er een heerlijke kersentaart in maken!! Inderdaad voor mijn Valentijn!!

    Beantwoorden
  • tony

    ik zou er een klassieke hartvormige biscuittaart in maken

    maar afwerken met een twist = witte chocolade en frambozen ere bovenop

    de kleur doet je denken aan de liefde en de witte chocolade doet je smelten

    Beantwoorden
  • Dieuwke

    Een appelcake, samen met mijn oppaskinderen. Ze zijn zo dol op bakken en doen het het liefst elke week. Deze vorm zou daarbij goed van pas komen.

    Beantwoorden
  • Anna

    Ik heb laatst een recept gevonden voor een choclate caramel salted tart.. Die zou ik heel graag willen maken. Een bodem van bloem en cacaopoeder in de vorm komt dan nog gesmolten caramel en erbovenop gesmolten pure chocolade en bovenop komt dan ook nog een beetje zeezout.. Ben benieuwd hihi

    Beantwoorden
  • Ilsiee Prins

    Uhmmmmm sjah zoveel lekkers! En bij de reacties van de anderen loopt het water me ook weer in de mond hihi. Ik denk dat ik lekker gewoon een slagroomtaart maak, en daarna bekleden met fondant en een leuke lieve tekst erop voor mijn valentijntje hihi
    groetjess

    Beantwoorden
  • Jacqueline

    Een heerlijke Carrot- taart met een topping van Monchou en roomboter met poedersuiker en geraspte citroen. Daar zou je verliefd van worden!

    Beantwoorden
  • Anita te Gussinklo

    In de eerste instantie zou ik zeggen een cake.
    Dat is vrij makkelijk en vertrouwd.
    Maar een taart heb ik nog niet zo vaak gemaakt, en is wel weer een uitdaging.
    Weet je wat? Als ik dit leuke hartblik win maak ik beide!

    Beantwoorden
  • melissa

    Ik denk dat mijn dochtertje (bijna 4) heel graag helpt en dan wordt het niet te moeilijk maar gewoon een lekkere koemelkvrije cake.

    Beantwoorden
  • Bianca

    Met valtentijn zou ik graag mijn vriend willen verrassen met een cheesecaketaart met bosvruchtensaus die hij zo lekker vindt en het lijkt mij heel erg leuk om de taart in deze mooie hartvorm te maken en te geven.

    Beantwoorden
  • Jiri

    Deze vorm is ook mooi zonder taart! Zo is het dus ook niet erg als de taart snel op is. Ik wil er een taart in bakken die ik wel in gedachten heb maar nog niet eerder gemaakt. Het lijkt mij lekker om een cake te bakken met wat kruidnagel, kaneel en gekonfijte sinaasappelstukjes erin. Na het bakken een laag crème met amandelsmaak ertussen en de bovenboel na afloop versieren. met marsepein en wat pareltjes.

    Beantwoorden
  • Bodil

    Een witte chocolade nougat taart! Liefde gaat immers door de maag, maar het oog wil ook wat dus deze mooie vorm zou het ‘kersje op de taart’ zijn! :D

    Beantwoorden
  • Brit

    In deze prachtige vorm zou ik een appeltaart met banketbakkersroom bakken en met veel slagroom natuurlijk.

    Beantwoorden
  • Sonja Hubregtse

    Ik ga graag de keuken in.
    In bakken heb ik altijd zin.
    Voor feesten en partijen
    maak ik fraaie lekkernijen.
    Het zijn heerlijke creaties
    in allerlei variaties.
    Het lijkt wel of iedereen het kan ruiken:
    daarom kan ik dit zeker gebruiken.
    Ik verheug me al enorm
    op de taart uit deze vorm!
    Het wordt een advocaattaart die ik ga maken,
    die gaat vast en zeker smaken !

    Beantwoorden
  • Kim

    Ik zou graag een chocolade-frambozen taart willen maken voor de mensen op mijn werk (ouderen met dementie). Zij worden altijd vrolijk van taart/cake en zeker van taart/cake in zo’n bijzondere vorm!

    Beantwoorden
  • Sandra

    Ik heb zo’n overheerlijke Mississippi Mud Pie recept, die gaat hier heeeeeeeeeel goed in passen mmmmm

    Beantwoorden
  • Melanie K.

    Ik zou dan een stroopwafeltaart maken, aangezien mijn moeder deze het allerlekkerst van mijn vindt, en omdat ze elk jaar (ongeacht of ik een relatie heb of niet) mijn Valentijn is!

    Beantwoorden
  • Marian

    Ik zou er een heerlijke chocoladetaart in maken. Maar ik wil het graag winnen voor mijn schoonzus je, ze is bijna jarig en taarten maken is haar hobby. Ze heeft zelfs al cursussen gevolgd en maakt de mooiste taarten voor onze verjaardagen. Hier kan ik haar vast blij mee maken. En wat voor taart ze dan maakt ??? maar lekker en mooi zal het zeker zijn.

    Beantwoorden
  • will

    In deze mooie hart vorm, bak ik het hart dat voor ons beiden klopt.
    Van cake, gevuld met banketbakkersroom met er op verse aardbeien met toefjes slagroom.
    Een echt rood liefdeshart.

    Beantwoorden
  • Soraya

    Een heerlijke appeltaart voor mijn vriendje op valentijnsdag! Zijn favoriet – en mijn eerste zelfgebakken taart dan.

    Beantwoorden
  • Johanna

    Sowieso CHOCOLA! De afgelopen weken kreeg ik door prille zwangerschap geen hap door m’n keel maar nu ik op 16 weken zit kan ik eindelijk weer normaal eten. Kom maar op met die vreetbuiten ;-)

    Beantwoorden
  • Maria Maas

    Een bloedsinaasappel-/PASSIEvruchtentaart met rode pepers, om mijn schatje in vuur en vlam te zetten!

    Beantwoorden
  • Miranda

    Wauw hier zou ik veel mee kunnen, maar als ik de lievelingsstaart voor mijn man zou maken word dat een appeltaarthart!!!

    Beantwoorden
  • Tamara V

    Omdat mijn vriend dol is op walnoten ,pistachenoten en Mon Chou gaat het een noten-Monchoutaart worden.(leuke bijkomstigheid,ik ben er ook niet vies van)

    Beantwoorden
  • Tamara

    Een heel simpele maar lekkere taart. Gewoon cakebeslag, de cake in delen in 2 vlakken en er tussenin roomboter/koffie-creme. De creme ook eroverheen als laagje en dan bedekken met hagelslag. Zo simpel maakte mijn oma het vroeger al en ik vind het nog steeds heel lekker.

    Beantwoorden
  • Shana Dijkman

    Ohw Wauw!! dan kan ik een mooie valentijnstaart maken voor mijn oma, moeder en mijn vriend. hihi

    Beantwoorden
  • Lilian

    Ik zou mijn valentijn verrassen met de bakvorm en hem uitnodigen om er op 14 februari samen een taart in te gaan bakken! Welke? Tja dat is dan zijn keuze… zo krijg ik in ieder geval te weten wat zijn smaak is…;)

    Beantwoorden
  • Anita H.

    Mooie actie! Moeilijk te zeggen welke cake of taart ik het eerst wil maken. Er valt me vanalles te binnen. Een chocoladetaart denk ik.

    Beantwoorden
  • marieke

    wat een geweldig mooie vorm, niet alleen heel leuk om een appeltaart in te bakken (ik heb nog appeltjes liggen die nodig op moeten), maar ook voor een griesmeelpudding, daar zijn mijn mannen dol op.

    Beantwoorden
  • Marina

    Waauw wat een mooie vorm! Ik zou hier denk ik als eerste geen taart of cake in maken maar een griesmeelpudding met bessensaus! Want zelfgemaakte pudding is zoooo lekker!

    Beantwoorden
  • rooo

    Super sjieke vorm! Ik zou er chocoladetaart in maken, met een bodempje van bastognekruimels. en tussen de laagjes om en om witte chocolade en frambozen mousse. De buitenkant met pure chocolade overgieten en er 3 rode rozen in het midden op leggen van marsepein.

    Beantwoorden
  • Cobi

    Een rijstevlaai want daar doe ik mijn lief het meest plezier mee….
    Of misschien griesmeelpudding want ik denk dat je die ook prima in deze vorm kunt maken

    Beantwoorden
  • L

    Ik zou er een heerlijke appelkruimel in maken, maar dan mooi gerangschikt laagjes appel, laagje kruimel, laagje appel nog een laagje kruimel. misschien de eerste laag al bakken dan de tweede laag erop. een verrassing voor mijn hele gezin

    Beantwoorden
  • Noortje

    Omdat onze liefde al zoet genoeg is, zou ik een heerlijk verantwoorde havermout-plaat-taart in deze prachtige vorm maken!

    Beantwoorden
  • Willeke van Dalfzen

    Ik zou een heerlijke roze kwarktaart willen maken in deze mooie hartvorm. Mijn kinderen zijn gek op kwark, en met zo’n mooi hart wil ik ze laten weten dat ik super trots ben dat ik hun mama mag zijn…

    Beantwoorden
  • Adriana Vissering

    Wat een mooie bakvorm!!! Ik zou heeel graag mijn man verrassen met een hartvormige chocoladetaart met daarin een geheime boodschap!!! <3

    Beantwoorden
  • Purdey

    Wat een leuke winactie. Op mijn ‘to bake-lijst’ zou sowieso appeltaart staan, dat blijft toch wel de grote favoriet. Verder wil ik een keer een tobleronetaart maken, mijn vriend en ik zijn namelijk gek op chocolade! Hopelijk kan ik hem op valentijnsdag verrassen met een hartvormige tobleronetaart. :)

    Beantwoorden
  • Marije

    Leuke bakvorm, zelfs zonder inhoud een beauty om te zien, attent dat je deze vóór Valentijnsdag aan de gelukkig winnaar verstuurt!

    Ik zou de favoriet van mijn man en mij, de aardbeien-cheesecake erin bakken, met een bodem van koekjes én allerlei ‘toppings’ die hij zelf mag kiezen, want een man wordt doorgaans zo blij als een kind van zoete versieringen… de mijne in ieder geval wel :-)

    Beantwoorden
  • Suzanne

    Wauw, wat een mooie bakvorm! Ik ben dol op bakken, en deze hartvorm zou mijn bakvormcollectie mooi aanvullen! Al helemaal voor Valentijn, dan kan ik een mooie taart maken voor mijn vriend. Dat zou dan een chocoladebiscuit worden, met frambozenjam en nutella als vulling, Ik zou hem afwerken met een dikke laag ganache, en verse frambozen op de rand. Smullen!

    Beantwoorden
  • Lisanne bouwman

    Ik zou een lekkere Worteltaart voor mijn vriend maken. Ik vind de vorm echt fantastisch en zeker romantisch!

    Beantwoorden
  • Margot

    In de zomer zou ik een frambozen- of bosbessentaartje met vanillesaus maken. In de herfst een kersenvlaai. In de winter een Zweedse chocoladetaart: kladdkaka (voor wie het niet kent, het is echt ongelooflijk lekker!). En in de lente iets totaal anders, namelijk een abrikoos-kwarktaart. Natuurlijk heb ik naast deze vier favorieten nog veel meer recepten om mee te experimenteren en ik zou dus heel erg blij zijn met deze vorm!

    Beantwoorden
  • Thea

    Wat een prachtige vorm! Vorig jaar heb ik een cheesecake met framboos gebakken maar die vond mijn man niet zo lekker. Dit jaar dus maar een recept speciaal voor hem: Een irish coffee taart, met een flinke dot slagroom natuurlijk!

    Beantwoorden
  • Jo's Daughter

    Ik kreeg vorige week een ontzettend leuk/lekker recept van een cheesecake met bramen van mijn beste vriendin. Ik heb hem al eens geprobeerd (zonder de bramen) & vond hem echt heerlijk! Dus ik zou heel graag mijn valentijn verrassen met een bramen-cheesecake in deze bijzondere hartjes vorm.

    Beantwoorden
  • Carolina

    Nou, ik heb natuurlijk even gezocht in jouw verzameling taarten en cakes en ik zou denk ik de cranberry cake met witte chocolade gaan maken. Maar misschien denk ik daar morgen weer anders over, want je hebt nog veel meer lekkere recepten staan!

    Beantwoorden
  • G. Langendoen

    Mooie bakvorm! Leuk om nu een Valentijnstaart in te maken maar ook erg leuk voor ‘gewone’ verjaardagsfeestjes!

    Beantwoorden
  • rebecca

    Ik wil een echte authentieke sint-honorétaart maken in hartvorm, want dat is onze absolute lievelingstaart, die helaas bij maar weinig bakkers nog te krijgen is… De soezen en de rand zijn geen probleem, de decoratie evenmin, maar de crème Chiboust schijnt aan de moeilijke kant te zijn èn niet lang goed te blijven. Ik zie het helemaal zitten, en de hartvorm zou superfantastisch zijn, want het oogt toch onmiddellijk spectaculairder en passender als je een taart in een aparte vorm maakt!

    Beantwoorden
  • Joyce

    Wauw, wat een prachtige bakvormen heeft Emile Henry. Ik zou een mooie crème brûlée taart met bosvruchten en witte chocolade maken. In hartvorm is hij natuurlijk nóg mooier :)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *