Florent: zondag brunch Utrecht Franse stijl

  • Florent
  • Visschersplein 75
  • Utrecht
Florent: zondag brunch Utrecht Franse stijl

Een lekkere zondag brunch. Je kunt ervoor kiezen om thuis lekker te brunchen, maar wil je op pad? Dan kun je bij Florent in Utrecht terecht voor een fijne ‘brunch du dimanche’ (oftewel een zondags brunch).

Zondag brunch bij Florent

Verscholen in een straatje, vlakbij parkeergarage Springweg in Utrecht vind je Florent. Florent is alle dagen van de week open voor het diner, maar op zondag openen ze al eerder. Zodat je er kunt genieten van een heerlijke brunch. Wat je er zoal kunt krijgen? Uiteraard mimosa’s voor het echte brunch gevoel, wentelteefjes, wafels, heerlijk gepocheerde eieren met toppings naar keuze en flammkuchen.

wafels bij de 'Brunch du dimanche'

Frankrijk

Voor een gerecht ben je zo’n 10 euro kwijt en eet je in een mooie setting en fijne sfeer. En, waan je je even in Frankrijk in plaats van Utrecht. Brunchen op zondag kan vanaf 11.00 uur. Reserveren kan via de website, zodat je verzekerd bent van een plekje.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *