Mercado da Ribeira (Time Out Market)

  • Mercado da Ribeira
  • Av. 24 de Julho 49
  • Lissabon
Mercado da Ribeira (Time Out Market)
  • 294 keer bekeken

We kunnen geen genoeg krijgen van foodmarkten. Standjes met lekker eten en, misschien wel het beste, omdat het vaak kleinere hapjes zijn, kun je lekker veel verschillende dingen testen. Dat was dan ook zeker wat wij deden bij Mercado da Ribeira, ook wel bekend als Time Out Market.

Bij deze foodmarkt in Lissabon vind je enkele tientallen stands en in het midden tafels waaraan je kunt eten. Zo kun je dus bij allemaal verschillende aanbieders langsgaan en alles proeven. Het beste is om er doordeweeks en voor de lunch heen te gaan. In het weekend en ’s avonds is het namelijk mega druk en zul je dus lastig een plekje kunnen vinden. Enkele van onze favorieten zijn Marlene Vieira, Tartar-ai (heel veel heerlijke soorten tartaar!) en Henrique sa Pessoa.

Extra leuk is dat bij Mercado da Ribeira diverse Portugese sterrenchefs food stands hebben waar je voor een leuke prijs kennis maken met het eten van deze chefs! Je komt hier het makkelijkste met de auto of taxi, want deze locatie zit buiten het centrum, aan een weg.

  • Eindoordeel

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *