Feestdagen: Kerstmenu’s 2013

Ga naar recept

Elk jaar weer opnieuw bedenken hoe het kerstdiner eruit gaat zien valt niet mee. Daarom hoop ik je dit jaar wat inspiratie te geven met een kerstmenu waarvan ik alle recepten in de komende week ga plaatsen op myfoodblog. Wanneer er een gerecht van dit menu op de site staat, zul je in dit bericht een linkje naar het gerecht aantreffen. In dit menu zitten ook wat keuzeopties en je kunt natuurlijk meer of minder gangen doen als je wil of gewoon één of twee gerechtjes van het menu maken en er verder je eigen draai aan geven. Ik heb geprobeerd om gerechten te kiezen die je gasten imponeren, maar die niet moeilijk of overdreven veel werk zijn. Ik hoop je in ieder geval met dit kerstmenu te inspireren! Wat staat er bij jou deze kerst op het menu? Laat het achter in de comments.

Feestdagen: Kerstmenu’s 2013

Aanpassen porties:

voor personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

Benodigdheden

Instructies

2 reacties op “Feestdagen: Kerstmenu’s 2013

 • Inneke Haseldonckx

  Heb vandaag mogen kennis maken met je blog. Heb je blog gevonden via Facebook. Ik wil je feliciteren met je blog. Vind hem fantastisch. Was opzoek nar vegetarische gerechten. Zal zeker eens wat gerechtjes uitproberen. Dank jewel. Vele groetjes Inneke

  Beantwoorden
 • Judith

  Hi Inneke, leuk dat je mijn blog hebt gevonden en hartstikke bedankt voor het compliment :-)! Ik ben benieuwd wat je gaat maken! Veel bak- en kookplezier!

  Groetjes,
  Judith

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *