Gemarineerde kastanjechampignons

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd8 minuten
  • Totale benodigde tijd15 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Is het bij jou op maandag ook altijd 'Meatless Monday'? Hier vaak in ieder geval wel en dus deel ik vandaag deze fijne gemarineerde kastanje champignons met jullie. Lekker snel op tafel en bijvoorbeeld lekker als bijgerecht bij een Aziatische maaltijd. Ik kies zelf altijd voor de biologische variant van deze groente, omdat ik de champignons niet was, maar met een borsteltje schoon boen. Zo blijven de champignons het lekkerste en worden ze niet waterig.

Gemarineerde kastanjechampignons

Gemarineerde kastanjechampignons

  • Voorbereidingstijd8 minuten
  • Totale benodigde tijd15 minuten

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 250 gram kastanjechampignons
  • 1 el sojasaus
  • 1 tl sesamolie
  • 1 teentje knoflook (geperst)
  • zwarte peper naar smaak

Benodigdheden

  • ovenschaal

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 C.
  2. Boen de champignons schoon met een borsteltje.
  3. Meng de sojasaus, sesamolie en knoflook en meng in een kom met de champignons.
  4. Giet het geheel in de ovenschaal en bak gedurende circa 7 minuten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *