Gemarineerde kastanjechampignons

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Totale benodigde tijd
Gemarineerde kastanjechampignons

Is het bij jou op maandag ook altijd 'Meatless Monday'? Hier vaak in ieder geval wel en dus deel ik vandaag deze fijne gemarineerde kastanje champignons met jullie. Lekker snel op tafel en bijvoorbeeld lekker als bijgerecht bij een Aziatische maaltijd. Ik kies zelf altijd voor de biologische variant van deze groente, omdat ik de champignons niet was, maar met een borsteltje schoon boen. Zo blijven de champignons het lekkerste en worden ze niet waterig.

Ingrediënten

  • 250 gram
  • kastanjechampignons
  • 1 el
  • sojasaus
  • 1 tl
  • sesamolie
  • 1 teentje
  • knoflook
  • (geperst)
  • zwarte peper naar smaak

Benodigdheden

  • ovenschaal

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 C.
  2. Boen de champignons schoon met een borsteltje.
  3. Meng de sojasaus, sesamolie en knoflook en meng in een kom met de champignons.
  4. Giet het geheel in de ovenschaal en bak gedurende circa 7 minuten.
6 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *