Gnocchi con funghi

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd3 minuten
  • Kooktijd7 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Lekker eten kan zo makkelijk zijn. Neem nou dit recept met gnocchi en paddenstoelen. 10 minuten. I kid you not! De gnocchi zijn in een paar minuten gaar en de paddenstoelen bak je in enkele minuten. De perfecte snelle maaltijd dus!

Eet je weleens gnocchi? Deze zachte aardappelkussentjes zijn super lekker en zijn een leuk alternatief op de reguliere pasta. Je kunt de gnocchi met van alles eten. Een groene pesto en kip bijvoorbeeld of dus gnocchi met paddenstoelen. Een fijn herfstgerecht!

Gnocchi con funghi

Gnocchi con funghi

Log in om recept aan collectie toe te voegen
  • Voorbereidingstijd3 minuten
  • Kooktijd7 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 400 gram gnocchi
  • 250 gram gemengde paddenstoelen (in grove stukken gesneden)
  • 2 takjes verse tijm
  • 2 takjes verse salie
  • 1 el balsamicoazijn
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • scheutje olijfolie

Benodigdheden

  • koekenpan voor de paddenstoelen
  • kookpan voor de gnocchi

Instructies

  1. Zet een koekenpan op hoog vuur, giet olie in de pan en voeg de padenstoelen toe, gevolgd door de blaadjes tijm en salie.
  2. Bak enkele minuten en voeg dan balsamicoazijn toe.
  3. Kook intussen de gnocchi volgens de instructies op de verpakking gaar.
  4. Verdeel de gnocchi over 2 borden, gevolgd door de paddenstoelen. Maak af met Parmezaanse kaas.

2 reacties op “Gnocchi con funghi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *