Gnocchi con funghi

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Gnocchi con funghi

Lekker eten kan zo makkelijk zijn. Neem nou dit recept met gnocchi en paddenstoelen. 10 minuten. I kid you not! De gnocchi zijn in een paar minuten gaar en de paddenstoelen bak je in enkele minuten. De perfecte snelle maaltijd dus!

Eet je weleens gnocchi? Deze zachte aardappelkussentjes zijn super lekker en zijn een leuk alternatief op de reguliere pasta. Je kunt de gnocchi met van alles eten. Een groene pesto en kip bijvoorbeeld of dus gnocchi met paddenstoelen. Een fijn herfstgerecht!

Ingrediënten

  • 400 gram
  • gnocchi
  • 250 gram
  • gemengde paddenstoelen
  • (in grove stukken gesneden)
  • 2 takjes
  • verse tijm
  • 2 takjes
  • verse salie
  • 1 el
  • balsamicoazijn
  • 2 el
  • geraspte Parmezaanse kaas
  • scheutje
  • olijfolie

Benodigdheden

  • koekenpan voor de paddenstoelen
  • kookpan voor de gnocchi

Instructies

  1. Zet een koekenpan op hoog vuur, giet olie in de pan en voeg de padenstoelen toe, gevolgd door de blaadjes tijm en salie.
  2. Bak enkele minuten en voeg dan balsamicoazijn toe.
  3. Kook intussen de gnocchi volgens de instructies op de verpakking gaar.
  4. Verdeel de gnocchi over 2 borden, gevolgd door de paddenstoelen. Maak af met Parmezaanse kaas.
2 mensen willen het maken
0 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

2 responses to “Gnocchi con funghi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *