Hot dog Mexicaanse stijl

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd15 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Hot dogs zijn onlosmakelijk verbonden met zomer en zon. Er zijn een aantal klassiekers. De gewone hot dog met mosterd en ketchup, de hot dog met zuurkool en de hotdog met ui bijvoorbeeld. Deze hot dog heeft een Mexicaans tintje en is daarmee nog zonniger en zomerser. Perfect voor die weekenddagen waarin je geen zin hebt om te koken!

Hot dog Mexicaanse stijl

Hot dog Mexicaanse stijl

  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Kooktijd5 minuten
  • Totale benodigde tijd15 minuten
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 2 zachtje puntjes (alternatief: brioche of pistolets)
  • 2 runderchipolata worstjes
  • 100 gram zuurkool
  • 1 avocado (in kleine blokjes gesneden)
  • 1 jalepeño peper (in dunne ringen gesneden)
  • 1 tomaat (fijngesneden)
  • 2 bosuien (fijngesneden)
  • verse koriander naar smaak
  • ketchup

Benodigdheden

  • koekenpan of grillpan

Instructies

Mexicaanse hot dog met avocado - recept
  1. Bak de worstjes in de koekenpan gaar.
  2. Snijd de broodjes aan de bovenkant open.
  3. Meng intussen de avocado, peper, tomaat, bosui en koriander.
  4. Leg de worst in het broodje. Leg zuurkool op de worst en maak af met de Mexicaanse topping en eventueel wat ketchup!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *