Hot dog Mexicaanse stijl

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Hot dog Mexicaanse stijl

Hot dogs zijn onlosmakelijk verbonden met zomer en zon. Er zijn een aantal klassiekers. De gewone hot dog met mosterd en ketchup, de hot dog met zuurkool en de hotdog met ui bijvoorbeeld. Deze hot dog heeft een Mexicaans tintje en is daarmee nog zonniger en zomerser. Perfect voor die weekenddagen waarin je geen zin hebt om te koken!

Ingrediënten

  • 2 zachtje puntjes (alternatief: brioche of pistolets)
  • 2 runderchipolata worstjes
  • 100 gram
  • zuurkool
  • 1
  • avocado
  • (in kleine blokjes gesneden)
  • 1 jalepeño peper
  • (in dunne ringen gesneden)
  • 1 tomaat
  • (fijngesneden)
  • 2 bosuien
  • (fijngesneden)
  • verse koriander naar smaak
  • ketchup

Benodigdheden

  • koekenpan of grillpan

Instructies

Mexicaanse hot dog met avocado - recept
  1. Bak de worstjes in de koekenpan gaar.
  2. Snijd de broodjes aan de bovenkant open.
  3. Meng intussen de avocado, peper, tomaat, bosui en koriander.
  4. Leg de worst in het broodje. Leg zuurkool op de worst en maak af met de Mexicaanse topping en eventueel wat ketchup!
3 mensen willen het maken
1 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op  Instagram, Facebook en TikTok?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *