Karamel zeezout chocoladepudding (met maar 3 ingrediënten!)

  • voor 4 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Back to category

Zoet en hartig samen. Het blijft een heerlijke combi. Wat dacht je van pindakaas en hagelslag, een krentenbol met kaas of dus karamel zeezout? De karamel zeezout chocolade van Tony's Chocolonely is razend populair! Wij gebruikten deze populaire chocoladereep voor een verrassend lekker en eenvoudig dessert: de chocoladepudding met karamel zeezout. Het is enorm lekker en... super eenvoudig te maken. Je hebt maar 3 ingrediënten nodig! Hoe simpel kan het zijn?!

Ingrediënten

  • 100 gram
  • karamel-zeezout chocolade
  • 500 ml
  • halfvolle melk
  • 1 tl
  • maïzena

Benodigdheden

  • kleine steelpan
  • 4 (glazen) bakjes

Instructies

  1. Doe de maïzena in de pan en voeg een paar druppels water toe. Mak er met een garde of vork een glad papje van.
  2. Breek de chocolade in stukken. Giet de melk erbij en breng langzaam aan de kook.
  3. Roer goed door op laag vuur, totdat het indikt.
  4. Laat 10 minuten afkoelen en giet dan in de glazen bakjes. Laat afkoelen tot kamertemperatuur op het aanrecht en laat ze vervolgens een uur in de koelkast opstijven.
8 mensen willen het maken
4 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op  Instagram, Facebook en TikTok?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *