Kleurrijke vegan noodle salade

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Kleurrijke vegan noodle salade

Van al die mooie kleuren bij elkaar word je toch vrolijk? Deze noodle salade is volledig plantaardig en bestaat uit onder meer rijstnoodles (glutenvrij!), rode kool, wortel en een lekkere pindadressing.

Ingrediënten

  • 150 gram
  • rijstnoodles
  • 200 gram
  • rode kool
  • 200 gram
  • peen julienne
  • 1
  • komkommer
  • 3
  • bosuien
  • dressing:
  • 1 el
  • pinda's
  • 1 el
  • pindakaas
  • 1 el
  • sesamolie
  • 2 el
  • water
  • 1 tl
  • kokosbloesemsuiker
  • (of palmsuiker)
  • 1 rode
  • peper
  • fijngesneden
  • sap van 1
  • limoen

Benodigdheden

  • kookpan

Instructies

  1. Kook de noodles volgens de instructies op de verpakking.
  2. Spoel de noodles af met koud water.
  3. Snijd de rool in dunne reepjes, de bosui in dunne ringen en de noodles in dunne plakjes.
  4. Meng de noodles met de wotel, kool, bosui en komkommer.
  5. Maak de dressing door de sesamolie te mengen met water, pindakaas, suiker, peper en wat limoensap.
  6. Schenk net voor serveren de dressing over de salade en maak af met de pinda's.
vegan noodle salade met pinda dressing
1 mensen willen het maken
1 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

One response to “Kleurrijke vegan noodle salade

  • Eef

    Wauw! Deze salade ziet er prachtig uit, kleurrijk. Lijkt mij erg lekker, zeker door de dressing van pindakaas, sesamolie en rode pepers. Lekkere combi

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *