Krokante vistaco’s
- Door Judith Pagrach
- Mexicaans
- voor 2 personen
- Voorbereidingstijd5 minuten
- Kooktijd5 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
Hoe makkelijk wil je het hebben? Deze soft shell taco's vulde ik met kabeljauw burgers voor een lekkere crunch en daarbij een overheerlijke salsa. Lekker fris en licht, love it! De mango zorgen voor een lekker zoetje, terwijl het pepertje zorgt voor wat pit. De burgertjes even bakken in de pan, de groenten snijden en genieten maar :-).
Krokante vistaco’s
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Voorbereidingstijd5 minuten
- Kooktijd5 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 2 kabeljauwburgers (of vissticks)
- 1 rijpe mango
- 1 bosui
- 2 takjes koriander
- 1 rode paprika
- 1 tomaat
- 1 jalapeño peper
- sap van 1 limoen
- 1 pak wraps (circa 6 wraps)
Benodigdheden
koekenpanInstructies
- Snijd de mango, tomaat en paprika in kleine blokjes.
- Meng in een grote kom en pers de limoen hierboven uit.
- Snijd de bosui fijn, evenals de jalapeño peper (even de zaadlijsten verwijderen als je het wat minder pittig wil) en meng ook dit door de salsa. Breng eventueel op smaak met een snufje zout.
- Bak de kabeljauwburgers in de pan met een scheutje olie.
- Breek de burgers in stukken en leg op de wrap. Verdeel hier wat salsa overheen en maak af met koriander.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 587 | Calorieën uit vetten 110 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 12g, Waarvan | 19% | |
Verzadigde vetzuren 2g | 10% | |
Transvetzuren 0g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 6g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 4g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen