Krokante vistaco’s

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Terug naar categorie Ga naar recept

Hoe makkelijk wil je het hebben? Deze soft shell taco's vulde ik met kabeljauw burgers voor een lekkere crunch en daarbij een overheerlijke salsa. Lekker fris en licht, love it! De mango zorgen voor een lekker zoetje, terwijl het pepertje zorgt voor wat pit. De burgertjes even bakken in de pan, de groenten snijden en genieten maar :-).

Krokante vistaco’s

Krokante vistaco’s

  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 2 kabeljauwburgers (of vissticks)
  • 1 rijpe mango
  • 1 bosui
  • 2 takjes koriander
  • 1 rode paprika
  • 1 tomaat
  • 1 jalapeño peper
  • sap van 1 limoen
  • 1 pak wraps (circa 6 wraps)

Benodigdheden

koekenpan

Instructies

  1. Snijd de mango, tomaat en paprika in kleine blokjes.
  2. Meng in een grote kom en pers de limoen hierboven uit.
  3. Snijd de bosui fijn, evenals de jalapeño peper (even de zaadlijsten verwijderen als je het wat minder pittig wil) en meng ook dit door de salsa. Breng eventueel op smaak met een snufje zout.
  4. Bak de kabeljauwburgers in de pan met een scheutje olie.
  5. Breek de burgers in stukken en leg op de wrap. Verdeel hier wat salsa overheen en maak af met koriander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *