Gevulde Mexicaanse omelet

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd
  • Kooktijd
  • Totale benodigde tijd
Gevulde Mexicaanse omelet

Deze Mexicaanse omelet laat zich het beste omschrijven als een Mexicaanse variant op de boerenomelet of de foeyonghai. Het is een lekkere lunch of een lekker licht diner bestaande uit een heerlijk zachte omelet en een vulling van guacamole en Mexicaanse groente.

Ingrediënten

  • 10
  • eieren
  • 2 el
  • bruisend mineraalwater
  • 1
  • puntpaprika
  • (in dunne reepjes gesneden)
  • 75 gram
  • peen julienne
  • 2
  • bosuien
  • (in dunne ringen gesneden)
  • 2
  • avocado's
  • sap van 1
  • limoen
  • 1 rode
  • peper
  • 5 takjes
  • koriander
  • peper en zout

Benodigdheden

  • koekenpan
  • staafmixer of blender
  • garde

Instructies

  1. Pureer de avocado met de rode peper, limoen en een takje koriander tot een gladde guacamole.
  2. Kluts de eieren en voeg water toe. Meng het water door de geklutste eieren. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Zet de koekenpan op hoog vuur en giet olie in de pan.
  4. Giet wat ei in de pan en bak de omelet aan beide kanten gaar.
  5. Haal de omelet uit de pan en herhaal met de rest van het mengsel. Je kunt circa 4 omelets maken.
  6. Doe een beetje guacamole op de omelet en voeg de groenten toe.
  7. Maak af met een takje koriander en rol de omelet op. omelet met Mexicaanse vulling
140 mensen willen het maken
103 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *