Quick & easy: de makkelijkste chocoladepudding ooit
- Door Judith Pagrach
 - Frans, Nederlands
 
- voor 2 personen
 
- Voorbereidingstijd15 minuten
 - Totale benodigde tijd3 uur en 30 minuten
 
			Deze pudding is nauwelijks meer moeite dan het binnenstappen van een supermarkt! Met slechts 3 ingrediënten maak je deze supersimpele maar o zo lekkere chocoladepudding. Serveer in weckpotjes en maak af met koekkruimels.
						Quick & easy: de makkelijkste chocoladepudding ooit
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Voorbereidingstijd15 minuten
 - Totale benodigde tijd3 uur en 30 minuten
 
								Aanpassen porties:								
							
							voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 250 ml volle melk
 - 2 gelatineblaadjes
 - 75 gram pure chocolade in stukjes
 
Benodigdheden
Instructies
- Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water.
 - Combineer in een pannetje de melk en chocolade en zet op een laag vuur. Blijf roeren en zorg ervoor dat het niet gaat koken, maar dat de chocolade wel smelt.
 - Haal het pannetje van het vuur. Knijp het water uit de gelatineblaadjes en roer deze door het chocolademengsel.
 - Giet in twee bakjes en laat dit 3 uur in de koelkast opstijven.
 
Voedingswaarde
| Per portie | ||
|---|---|---|
| Calorieën 322 | Calorieën uit vetten 181 | |
| % aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
| Vetten 20g, Waarvan | 31% | |
| Verzadigde vetzuren 12g | 58% | |
| Transvetzuren 0g | ||
| Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 6g | ||
| Meervoudig overzadigde vetzuren 1g | ||
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen