Snel mango-pistache dessert

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Mango, pistache en pure chocolade vind ik zo'n heerlijke combinatie! Dit dessert maak je bovendien supersnel. Eet het bijvoorbeeld na een pittige Aziatische maaltijd als lekkere verfrissing. Natuurlijk kun je hier allerlei variaties in aanbrengen. Wat dacht je van frambozen, witte chocolade en pecannoten?

Snel mango-pistache dessert

Snel mango-pistache dessert

Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 250 g bevroren mangostukjes
  • 300 ml magere yoghurt
  • handje pistachenoten
  • handje pure chocolade in stukjes

Benodigdheden

staafmixer

Instructies

  1.  Pureer de bevroren mango totdat je een gladde, ijsachtige massa krijgt.
  1. Vul je glas met een laagje mango, een laagje yoghurt en garneer met mango, pistachenoten en chocolade.

3 reacties op “Snel mango-pistache dessert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *