Snel mango-pistache dessert

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Snel mango-pistache dessert

Mango, pistache en pure chocolade vind ik zo'n heerlijke combinatie! Dit dessert maak je bovendien supersnel. Eet het bijvoorbeeld na een pittige Aziatische maaltijd als lekkere verfrissing. Natuurlijk kun je hier allerlei variaties in aanbrengen. Wat dacht je van frambozen, witte chocolade en pecannoten?

Ingrediënten

  • 250 g bevroren mangostukjes
  • 300 ml magere yoghurt
  • handje pistachenoten
  • handje pure chocolade in stukjes

Benodigdheden

staafmixer

Instructies

  1.  Pureer de bevroren mango totdat je een gladde, ijsachtige massa krijgt.
  1. Vul je glas met een laagje mango, een laagje yoghurt en garneer met mango, pistachenoten en chocolade.
14 mensen willen het maken
4 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op  Instagram, Facebook en TikTok?  

3 responses to “Snel mango-pistache dessert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *