Snel mango-pistache dessert

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Snel mango-pistache dessert

Mango, pistache en pure chocolade vind ik zo'n heerlijke combinatie! Dit dessert maak je bovendien supersnel. Eet het bijvoorbeeld na een pittige Aziatische maaltijd als lekkere verfrissing. Natuurlijk kun je hier allerlei variaties in aanbrengen. Wat dacht je van frambozen, witte chocolade en pecannoten?

Ingrediënten

  • 250 g bevroren mangostukjes
  • magere yoghurt
  • handje pistachenoten
  • handje pure chocolade in stukjes

Benodigdheden

staafmixer

Instructies

  1.  Pureer de bevroren mango totdat je een gladde, ijsachtige massa krijgt.
  1. Vul je glas met een laagje mango, een laagje yoghurt en garneer met mango, pistachenoten en chocolade.
12 mensen willen het maken
4 mensen hebben dit recept gemaakt

Hi, ik ben Judith.Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram

3 responses to “Snel mango-pistache dessert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *