Razendsnelle mini pizza’s
- Door Judith Pagrach
- Italiaans
- voor 4 personen
- Voorbereidingstijd5 minuten
- Kooktijd8 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
Deze mini pizza's maak je echt in een handomdraai en zijn lekker om te eten als lunch, als borrelhapje of bij het diner. Even twijfelde ik of ik het wel moest delen, want het is zo simpel dat het bijna geen recept te noemen is. Maar, het is hartstikke lekker en we houden allemaal van simpele gerechtjes op zijn tijd, toch? Deze post is overigens niet gesponsord door Magioni, ik vind de pizza bodems gewoon oprecht heel lekker. Toen ik laatst bij de Jumbo was, zag ik dat ze daar mini-pizza bodems hebben in plaats van de full size bodems die ik normaal altijd van hen heb. Ik kon ze dus niet laten liggen en maakte er een lekker snelle lunch pizza mee!
Deel jouw razendsnelle mini-pizza's
Ook zin in pizza? Lees dan snel verder en maak ze ook! Aan de slag met de razendsnelle mini pizza's? Laat het weten via Instagram met de hashtag #myfoodblognl. Dat vind ik heel erg leuk om te zien én ik deel op Instagram wekelijks jullie creaties :-).
Razendsnelle mini pizza’s
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Voorbereidingstijd5 minuten
- Kooktijd8 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
voor 4 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 4 Magioni mini pizza bodems
- 4 el tomatenpuree
- 2 grote tomaten
- takje verse basilicum
- 2 el geraspte Parmezaanse kaas
- zwarte peper
Benodigdheden
- bakplaat bekleed met bakpapier
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 C.
- Bestrijk elk van de pizza's met 1 el tomatenpuree. Scheur de basilicumblaadjes in grove stukken en strooi over de bodems heen gevolgd door wat zwarte peper. Snijd de tomaten in dunne plakjes en leg 3 plakjes op elke pizza. Verdeel de Parmezaanse kaas hier over en bak de pizza's in circa 8 minuten gaar.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 317 | Calorieën uit vetten 44 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 5g, Waarvan | 8% | |
Verzadigde vetzuren 2g | 8% | |
Transvetzuren g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 2g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen