Razendsnelle mini pizza’s

  • voor 4 personen
  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Kooktijd8 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Deze mini pizza's maak je echt in een handomdraai en zijn lekker om te eten als lunch, als borrelhapje of bij het diner. Even twijfelde ik of ik het wel moest delen, want het is zo simpel dat het bijna geen recept te noemen is. Maar, het is hartstikke lekker en we houden allemaal van simpele gerechtjes op zijn tijd, toch? Deze post is overigens niet gesponsord door Magioni, ik vind de pizza bodems gewoon oprecht heel lekker. Toen ik laatst bij de Jumbo was, zag ik dat ze daar mini-pizza bodems hebben in plaats van de full size bodems die ik normaal altijd van hen heb. Ik kon ze dus niet laten liggen en maakte er een lekker snelle lunch pizza mee!

Deel jouw razendsnelle mini-pizza's

Ook zin in pizza? Lees dan snel verder en maak ze ook! Aan de slag met de razendsnelle mini pizza's? Laat het weten via Instagram met de hashtag #myfoodblognl. Dat vind ik heel erg leuk om te zien én ik deel op Instagram wekelijks jullie creaties :-).

Razendsnelle mini pizza’s

Razendsnelle mini pizza’s

  • Voorbereidingstijd5 minuten
  • Kooktijd8 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Aanpassen porties:

voor 4 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 4 Magioni mini pizza bodems
  • 4 el tomatenpuree
  • 2 grote tomaten
  • takje verse basilicum
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • zwarte peper

Benodigdheden

  • bakplaat bekleed met bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 C.
  2. Bestrijk elk van de pizza's met 1 el tomatenpuree. Scheur de basilicumblaadjes in grove stukken en strooi over de bodems heen gevolgd door wat zwarte peper. Snijd de tomaten in dunne plakjes en leg 3 plakjes op elke pizza. Verdeel de Parmezaanse kaas hier over en bak de pizza's in circa 8 minuten gaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *