Tomatensalade

  • voor 4 personen
  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Een lekker simpele salade die je eet als bijgerecht of als maaltijdsalade met een stukje brood! Deze Spaanse stijl salade doet het uitstekend bij de barbecue.

Tomatensalade

Tomatensalade

  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Keukens

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 4 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 6 trostomaten (in partjes gesneden)
  • 2 takjes platte peterselie (fijngesneden)
  • 1 rode ui (in dunne ringen)
  • 1 groene paprika (in dunne ringen gesneden)
  • bakje groene olijven
  • 3 el extra vergine olijfolie
  • 1 el mangopulpazijn (of andere fruitige azijn)
  • peper naar smaak

Benodigdheden

Instructies

  1. Meng de olijfolie, azijn en peper en zet dit apart.
  2. Meng de tomaten, ui, peterselie en paprika en halveer de olijven. Meng de olijven door de salade heen.
  3. Schenk de dressing over de salade net voor serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *