Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)
- Door Judith Pagrach
- Frans, Nederlands, Overig
- voor 2 personen
- Totale benodigde tijd20 minuten
Jullie lazen misschien al dat ik vorige week meedeed met de Lentekuur. Dit recept was daar onderdeel van en is wat mij betreft een blijvertje. Deze korst is niet alleen erg lekker van smaak, door walnoten te gebruiken in plaats van broodkruim, is de korst ook geheel glutenvrij!
Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Totale benodigde tijd20 minuten
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 300 gram zalm (2 filets à 150 g)
- 1 el Zaanse mosterd
- 3 el honing
- 2 el verse peterselie fijngesneden
- 14 walnoten fijngehakt
Benodigdheden
bakpapierInstructies
- Verwarm de oven voor op 180 C.
- Meng de honing en de mosterd.
- Schep vervolgende de peterselie en de walnoten hier doorheen.
- Leg de filets op een stuk bakpapier en bestrijk de bovenkant van de zalmfilets met het kruidenmengsel. Druk goed aan.
- Bak in circa 15 minuten gaar. Lekker in combinatie met broccoli!
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën | Calorieën uit vetten | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten g, Waarvan | ||
Verzadigde vetzuren g | ||
Transvetzuren g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen
Erg lekkere krokante korst !