Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)

  • voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd20 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

Jullie lazen misschien al dat ik vorige week meedeed met de Lentekuur. Dit recept was daar onderdeel van en is wat mij betreft een blijvertje. Deze korst is niet alleen erg lekker van smaak, door walnoten te gebruiken in plaats van broodkruim, is de korst ook geheel glutenvrij!

Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)

Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)

Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 300 gram zalm (2 filets à 150 g)
  • 1 el Zaanse mosterd
  • 3 el honing
  • 2 el verse peterselie fijngesneden
  • 14 walnoten fijngehakt

Benodigdheden

bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Meng de honing en de mosterd.
  3. Schep vervolgende de peterselie en de walnoten hier doorheen.
  4. Leg de filets op een stuk bakpapier en bestrijk de bovenkant van de zalmfilets met het kruidenmengsel. Druk goed aan.
  5. Bak in circa 15 minuten gaar. Lekker in combinatie met broccoli!

Een reactie op “Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.