Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)

  • Voor 2 personen
  • Totale benodigde tijd
Quick & easy: zalm met krokante korst (glutenvrij)

Jullie lazen misschien al dat ik vorige week meedeed met de Lentekuur. Dit recept was daar onderdeel van en is wat mij betreft een blijvertje. Deze korst is niet alleen erg lekker van smaak, door walnoten te gebruiken in plaats van broodkruim, is de korst ook geheel glutenvrij!

Ingrediënten

  • 300 gram
  • zalm
  • (2 filets à 150 g)
  • 1 el
  • Zaanse mosterd
  • 3 el
  • honing
  • 2 el
  • verse peterselie
  • fijngesneden
  • 14
  • walnoten
  • fijngehakt

Benodigdheden

bakpapier

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 180 C.
  2. Meng de honing en de mosterd.
  3. Schep vervolgende de peterselie en de walnoten hier doorheen.
  4. Leg de filets op een stuk bakpapier en bestrijk de bovenkant van de zalmfilets met het kruidenmengsel. Druk goed aan.
  5. Bak in circa 15 minuten gaar. Lekker in combinatie met broccoli!
10 people want to make it
4 people have made it

Hi, ik ben Judith. Welkom op mijn blog! Ik neem je mee naar alle windstreken en laat je zien dat lekker en bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je vindt hier lekkere recepten en de leukste foodhotspots. Volg je me ook op Twitter, FacebookGoogle+ en Instagram?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *