Zomerse salade met perzik en mozzarella
- Door Judith Pagrach
- Overig
- voor 2 personen
- Voorbereidingstijd10 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
5 ingrediënten, dat is alles wat je nodig hebt voor deze heerlijke zomerse salade! Ik gebruik zelf vaak verse spinazie als basis voor een salade. Een leuke afwisseling voor 'normale' sla. Bovendien is spinazie natuurlijk erg gezond! Het gaat perfect samen met de romige buffelmozzarella en de friszoete perziken. De nootjes zorgen voor een lekkere 'crunch'.
Zomerse salade met perzik en mozzarella
Log in voor meer functionaliteiten
Toevoegen aan receptenverzameling Ik wil dit maken Ik heb dit gemaakt- Voorbereidingstijd10 minuten
- Totale benodigde tijd10 minuten
voor 2 personen
Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief
Ingrediënten
- 150 gram verse bladspinazie
- 2 (wilde) perziken
- 1 bol buffelmozzarella
- handje pistachenootjes
- scheutje balsamicoazijn
Benodigdheden
Instructies
- Snijd de perziken in 8 partjes ieder.
- Verdeel de spinazie over 2 borden.
- Verdeel vervolgens de perzikpartjes over de spinazie.
- Scheur de bol mozzarella in stukken en leg de stukken op de salade.
- Maak de salade af met pistachenootjes en balsamicoazijn.
Voedingswaarde
Per portie | ||
---|---|---|
Calorieën 339 | Calorieën uit vetten 175 | |
% aanbevolen dagelijkse hoeveelheid* | ||
Vetten 20g, Waarvan | 31% | |
Verzadigde vetzuren 9g | 45% | |
Transvetzuren g | ||
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren 7g | ||
Meervoudig overzadigde vetzuren 2g |
Gratis nutritionele informatie
Maak een gratis account aan om te genieten van een advertentie-vrije website, receptenverzamelingen te maken en nutritionele informatie bij elk recept te zien. Helemaal gratis!
Registreer om toegang te krijgen