Zomerse salade met perzik en mozzarella

  • voor 2 personen
  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Terug naar categorie Ga naar recept

5 ingrediënten, dat is alles wat je nodig hebt voor deze heerlijke zomerse salade! Ik gebruik zelf vaak verse spinazie als basis voor een salade. Een leuke afwisseling voor 'normale' sla. Bovendien is spinazie natuurlijk erg gezond! Het gaat perfect samen met de romige buffelmozzarella en de friszoete perziken. De nootjes zorgen voor een lekkere 'crunch'.

Zomerse salade met perzik en mozzarella

Zomerse salade met perzik en mozzarella

  • Voorbereidingstijd10 minuten
  • Totale benodigde tijd10 minuten
Keukens

Notice: Undefined index: vegetarisch in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/foodblog/public_html/wp-content/themes/foodv4/templates/recipe-details-diets.php on line 69
Aanpassen porties:

voor 2 personen

Let op: ingrediënten zijn slechts indicatief

Ingrediënten

  • 150 gram verse bladspinazie
  • 2 (wilde) perziken
  • 1 bol buffelmozzarella
  • handje pistachenootjes
  • scheutje balsamicoazijn

Benodigdheden

Instructies

  1. Snijd de perziken in 8 partjes ieder.
  2. Verdeel de spinazie over 2 borden.
  3. Verdeel vervolgens de perzikpartjes over de spinazie.
  4. Scheur de bol mozzarella in stukken en leg de stukken op de salade.
  5. Maak de salade af met pistachenootjes en balsamicoazijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *