De bijzonderste gerechten op reis: tzatziki en kaas bolletjes in Griekenland

My Food Blog
De bijzonderste gerechten op reis: tzatziki en kaas bolletjes in Griekenland

Een geur, een hap, een smaak, zoveel herinneringen die bij je boven komen. We hebben vast allemaal bijzondere eetherinneringen. Gerechten die je bij zijn gebleven omdat de locatie zo bijzonder was, het heel erg gek was om te eten of juist ontzettend lekker. Vandaag vertelt Naomi van Mama van Guusje en Saar over haar herinneringen aan het eten op Rhodos.

Naomi: “In september 2014 ben ik samen met mij man naar Rhodos, Griekenland geweest. Ik was nog nooit eerder in Griekenland geweest, dus alles was nieuw voor me. Na een vliegreis van ongeveer 2,5 uur kwamen we aan op Rhodos. Het was inmiddels al avond, dus nadat we naar het hotel zijn gegaan. We pakten onze koffers uit en deden niet veel meer. Vroeg naar bed gegaan om de volgende dag Rhodos fris en fruitig te gaan verkennen!

griekenland vlag

Rhodos verkennen

De eerste paar dagen hebben we vooral te voet dingen verkend. Vooral Rhodos stad en alles wat daar te doen en zien was. Na een paar dagen hebben we een auto gehuurd om de rest van het eiland te verkennen. Dat was erg leuk! We zijn toen op verschillende plaatsten geweest op het eiland Rhodos en uiteindelijk het eiland helemaal rondgereden.

Tzatziki en kaasbolletjes

Toen we onderweg even stopten om uit de warme auto te kunnen, kwamen we terecht bij een klein strandje met een vis restaurant genaamd Antonis Fish Restaurant. Daar at ik de lekkerste tzatziki & kaast bolletjes die ik ooit heb gegeten! Je kunt je dus wel voorstellen, dat  na dat ene bezoek we zeker die vakantie nog een keer terug gegaan zijn, omdat het eten zo lekker was.

Terug

Want op andere plaatsten op Rhodos at ik tzatziki, maar die kon zeker niet op tegen die van Antonis Fish Restaurant. Mochten we ooit weer terug gaan naar Rhodos, dan wil ik zeker naar nog eens naar toe om de heerlijk tzatziki en kaas bolletjes te eten!”

Eerder verschenen in de serie ‘de bijzonderste gerechten op reis’:

Foto’s via Pexels.com

 

Hi, ik ben Judith. Welkom in mijn wereld van smaak! Op My Foodblog vind je de lekkerste recepten en plekken van over de hele wereld. Deze zitten altijd boordevol smaak en kleur! Volg je me ook op Instagram en Facebook?  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *