Iets doen voor Vaderdag – De 12 leukste Vaderdag ideeën

My Food Blog
Iets doen voor Vaderdag – De 12 leukste Vaderdag ideeën

Zondag 20 juni 2021 is het Vaderdag. Elk jaar vieren we deze dag op de derde zondag van juni. Een speciale dag waarop we onze vaders in het zonnetje zetten. Vroeger knutselde je iets leuks voor je vader op school om te laten weten wat hij voor je betekent. We willen dat hem natuurlijk nog steeds laten weten en daarom iets creatiefs geven of doen op deze dag. Nu is het voor veel mensen lastig om elk jaar met een origineel idee te komen. Want iets leuks verzinnen voor mannen is en blijft nou eenmaal lastig. Ik ben op zoek gegaan naar de leukste Vaderdag ideeën om jouw vader op Vaderdag een extra fijn en gewaardeerd gevoel te geven.

Leuke dingen om te geven

Een bierpakket – Ga naar de supermarkt en kies een aantal leuke speciaalbiertjes uit. Pak de biertjes gezellig in en verras hem met dit leuke pakket.

Geef een fotoboek – Maak een fotoboek met foto’s van jou en je lieve papa. Uiteindelijk draait alles om herinneringen en ervaringen toch?

Een tijdschriftenabonnement– Schaf een abonnement op zijn favoriete tijdschrift aan, zodat hij maandelijks aan jouw cadeautje herinnerd wordt. Denk bijvoorbeeld aan Men’s Health, Voetbal International, Top Gear of Quest.

Een Beard Buddy Bib – Nu denk je misschien: een Beard Buddy Bib, wat moet ik me daar bij voorstellen? Dat zal ik je even uitleggen. Wanneer jouw vader zich gaat scheren, hangt hij zijn Beard Buddy Bib rond zijn nek, bevestigt de uiteinden met zuignappen aan de spiegel en er zal geen haartje meer op de grond vallen. Een handig en grappig cadeau! Want wie wilt er zich nu niet minder opruimwerk cadeau doen?

Een zelfgemaakte luxe kaasplank – Vaders houden van borrelen en daar hoort natuurlijk een heerlijke kaasplank bij. Met deze luxe kaasplank geef je je vader net wat meer dan een simpele bitterbal. Smullen maar!

Leuke dingen om samen te doen

Doe een wandelende horeca tour – Ga samen wandelen door de stad en trakteer jouw vader bij het passeren van een horecatent op een lekker drankje en een hapje.

Maak een fietsroute – Stippel een leuke fietsroute uit, spring samen op de fiets en trakteer jouw vader onderweg op appeltaart met koffie.

Samen barbecuën – Ga naar de supermarkt of groothandel en koop jouw vaders favoriete vlees in. Dek de buitentafel, steek de barbecue aan en ga gezellig samen barbecuën. Leuk, lekker én gezellig!

Ga golfen – Houdt je vader van golfen? Dan is dit een superleuk uitje voor met z’n tweeën. De golfbanen zijn namelijk open.

Zoek de sneeuw op – Ja, ik weet het. Het is bijna zomer. Maar hoe leuk is het om samen te wintersporten in Nederland? Trek je trui en lange broek uit de kast en ga een middagje naar Snowworld.

Boek een surfles – Houd jouw vader van avontuur? Boek een surfles en ga samen surfen. Slappe lach gegarandeerd!

Film marathon – Is het minder lekker weer dan gehoopt en is een binnenactiviteit handiger? Houd dan een film marathon met de favoriete films van jouw vader. Koop popcorn, chips en bier en maak er een gezellige middag van!

Heb jij nog leuke en orginele Vaderdag ideeën? Laat het weten in de reacties.

Hi, ik ben Esmee. Ik ben student Voeding & Diëtetiek en ik houd van gezond eten, koken, bakken, sporten, creatief bezig zijn en reizen. De komende tijd zullen er interessante artikelen over voedingsgerelateerde onderwerpen verschijnen op de blog. Ook zal ik gaan helpen met receptonwikkeling en bereken ik alle voedingswaardes van de recepten op de blog. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *